1

Eindelijk! Ontmoet de reuzenpanda's vanaf 31 mei

Pandasia wordt 30 mei geopend

Bezoek de panda's in Ouwehands Dierenpark   Nieuws door
Foto 1. Vanaf 31 mei zijn de panda's te bewonderen in hun verblijf Pandasia. Foto: © Ouwehands Dierenpark Rhenen.

archief oud artikel 16 mei 2017 Toerisme Rhenen, Utrecht De aap is uit de mouw! Dinsdagmiddag 30 mei opent reuzenpandaverblijf Pandasia in Ouwehands Dierenpark. Reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya zijn een dag later, vanaf 31 mei eindelijk te bewonderen voor bezoekers.

Opening pandaverblijf Pandasia

Op 30 mei opent Chinese ambassadeur Wu Ken samen met Ouwehands Dierenpark eigenaar Marcel Boekhoorn het verblijf Pandasia. Onder toeziend oog van Chinese en Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders, pers en genodigden zullen de toegangsdeuren van Pandasia officieel worden geopend. Bij dit moment zijn alleen genodigden en pers aanwezig. Wu Wen en Xing Ya zijn voor het publiek te bewonderen vanaf 31 mei.

Tickets Ouwehands Dierenpark alleen online

Om ervoor te zorgen dat een bezoek aan Ouwehands Dierenpark én de reuzenpanda's een geweldige beleving is, is het vanaf de dag na de officiële opening alléén mogelijk om het dierenpark te bezoeken met online tickets. De ticketverkoop is vanaf vandaag gestart. De kaartjes voor 31 mei zijn al uitverkocht en ook de rest van de verkoop gaat hard. Bestel je tickets via de website van Ouwehands Dierenpark.

Ontdek alles over de reuzenpanda's

Foto 2. Eindelijk: vanaf 31 ontmoet je Wu Wen en Xing Ya in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Foto: © Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Laatst gewijzigd: 2017-05-16 12:34:42 · Gepubliceerd: 2017-05-16 11:56:59 - 1255