Leuke evenementen met hemelvaartsweekend in Zeeland

Wat is er te doen op 25, 26, 27 en 28 mei?

Evenementen in Zeeland Nieuws door
Foto 1. Leuke braderieën in Zeeland op Hemelvaartsdag. Foto: Redactie DagjeWeg.NL

archief oud artikel 22 mei 2017 Toerisme Middelburg, Zeeland Ook Zeeland bruist op 25 mei! Bezoek een leuke fair in het historische centrum van Middelburg, bewonder tientallen oldtimers in Zeeuws-Vlaanderen of beleef lekker nostalgische Hemelvaartsdag op het jaarlijkse treinenfeest van de Stoomtrein Goes-Borsele. Bekijk onze tips om te doen op Hemelvaartsdag in Zeeland!

Hemelvaartsfair in Middelburg

MIDDELBURG - De historische Markt van de Zeeuwse hoofdstad verandert in een gezellige braderie! Op donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei dwaal je hier langs tientallen kraampjes vol brocante en leuke spulletjes op de Hemelvaartsfair in Middelburg. Wie weet vind je er wel een leuk oud stripboek of loop je een antieke kast tegen het lijf. Lees meer tips voor een dagje Middelburg.

Vlissingen Vlooit: grote vlooienmarkt

VLISSINGEN - Op donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei geniet je in de havenstad van een gezellige vlooienmarkt met vintage én nieuwe spulletjes en allerlei evenementen tijdens Vlissingen Vlooit! Koop een frietje in de frietkraam en spring je suf in een van de springkastelen. Een gezellige activiteit voor de hele familie! En bak jij de lekkerste taarten van heel Zeeland? Schrijf je in voor het Open Vlissings Taartenkampioenschap en wie weet ga je naar huis met de prijs!

Feest in de stoomtrein door Zeeland

GOES - Prachtige modelspoorbanen, antieke brandweerwagens, een actieve stoomhijskraan en natuurlijk de Stoomtrein Goes-Borsele zelf: op het jaarlijkse treinenfeest Sporen naar het Verleden beleeft jong en oud een avontuurlijk Hemelvaartsweekend! Het feest is op donderdag 25 mei, vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei.

Oldtimerfestival in Axel

AXEL - Tientallen oldtimers tuffen naar het zuiden van Nederland op donderdag 25 mei tijdens het Oldtimerfestival! Bewonder in Axel oude auto's, tractoren, motoren en zelfs fietsen. Niet zoveel met voertuigen? In het centrum is er een grote curiosamarkt. Wandel rond 17:00 uur richting het stadhuis, want dan wordt de prijs voor de mooiste oldtimer uitgereikt.

Hemelvaartsdag in Goes

GOES - De Grote Markt in Goes is een groot festijn op donderdag 25 mei: op de Hemelvaartmarkt dwaal je over een grote braderie in het knusse stadje. Geniet van een drankje op een van de terrassen of plak er een shopmiddagje aan vast! Ook 't Klok'uus, een gezellige speelschuur net buiten de stad, is geopend op deze Hemelvaartsdag.

Dit vind je vast ook leuk

Foto 2. Wie weet zit er nog wel iets leuks voor je tussen. Foto: Redactie DagjeWeg.NL
Foto 3. De authentieke stoomtrein die tussen Goes en Borsele rijdt. Foto: Ina Visscher

Laatst gewijzigd: 2017-05-26 09:25:08 · Gepubliceerd: 2017-05-22 13:36:53 - 6525