1

Tips van de redactie

Dagje Middelburg - wat te doen?

Uitstapjes in Middelburg

Lievelings

Middelburg  -  Op zoek naar een leuk cadeautje? In de vrolijke winkel Lievelings vind je allerlei leuke interieuritems, kaartjes, schriftjes en kinderspeelgoed.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Decorette Middelburg

Middelburg  -  In woonatelier Decorette Middelburg doe je veel inspiratie op voor je eigen droomhuis. Shop de leukste woonaccessoires bij elkaar of kom langs voor advies.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Theehuis Honeypie

Middelburg  -  Geniet van allerlei lekkers en een gezellig samenzijn in het theehuis Honeypie in Middelburg.

's maandags gesloten 

Historische Scheepswerf C.A. Meerman

Arnemuiden  -  Ontdek Arnemuiden en haar visserij. De 250 jaar oude scheepswerf leert je de fijne kneepjes van het vissersvak.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Stadsbrouwerij Middelburg

Middelburg  -  Proef √©cht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stalhouderij Boone - Paardentram

Middelburg  -  Geniet van het mooie Zeeland, gezien vanaf een bankje in de paardentram. In de zomermaanden rijdt de paardentram elke dag door Middelburg en brengt toeristen op de mooiste plekjes!

vandaag nog gesloten, geopend 15 juni t/m 15 september, 11:30 uur 

Brasserie Eiggenwijzz

Middelburg  -  Kom gezellig eten bij Brasserie Eiggenwijzz! Dit lunchcaf√© wordt gerund door jongeren met een verstandelijke beperking.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dille & Kamille Middelburg

Middelburg  -  Robuuste eenvoud is het motto van Dille & Kamille in Middelburg. Loop gezellig binnen en geniet van de mooie natuurlijke hebbedingetjes voor in huis, tuin of keuken.

elke dag geopend 

Bowling en partycentrum de Kruitmolen

Middelburg  -  Swingend discobowlen of rustig oefenen? Bij Bowling en Partycentrum de Kruitmolen kan het beide. Start of eindig je partij bowlen met een smakelijk buffet: koud/warm, Indisch of Chinees.

elke dag geopend 

Museum Wings to Victory

Arnemuiden  -  Stichting Wings to Victory herdenkt de overleden vliegeniers, door middel van een museum met overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 23 13 16 57 

Zeeuws Archief

Middelburg  -  Zeeuwse verhalen en geschiedenis: je vindt het in het Zeeuws Archief. In de middeleeuwse kelder kunnen schoolklassen zelf in de historie van de provincie duiken.

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Zeeland Boten Verhuur

Middelburg  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 30 september, van 08:00 uur tot 17:00 uur 

Zeeuws Museum

Middelburg  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

's maandags gesloten