Vuurwerkfestival Scheveningen 2018: spectaculaire shows aan het strand

Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen 2018 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Acht landen strijden vier avonden om de titel Beste Vuurwerkshow 2018

31 juli 2018 Opmerkelijk Scheveningen, Zuid-Holland Op de boulevard van Scheveningen wordt het in augustus nauwelijks donker! Acht verschillende landen laten zien wat een spektakel zij met vuurwerk neerzetten. Tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen 2018 beoordeelt een jury wie de mooiste show neerzet. En natuurlijk mag iedereen vanaf de boulevard gratis meegenieten.

Foto 1. Geniet vier avonden lang van spectaculaire vuurwerkshows in Scheveningen. Foto: Pexels.com, CC0 License.

Vuurwerk op het strand

Een avondje slenteren over de boulevard van Scheveningen is extra leuk in augustus! Strijk neer op het strand en geniet van de fantastische vuurwerkshows van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Verschillende landenteams binden op 10, 11, 17 en 18 augustus de strijd aan om de gunst van de jury en van het publiek. Wie weet de meeste stemmen binnen te halen? De regels zijn simpel: het vuurwerk moet voor minimaal 80 procent uit het betreffende land komen, iedereen heeft hetzelfde budget, per vuurwerk worden maximaal 2000 eenheden afgeschoten en de show duurt tussen de tien en dertig minuten. En natuurlijk moet het vooral heel mooi zijn om naar te kijken.

Vier avonden vuurwerk

De acht deelnemende landen zijn Japan, Oostenrijk, België, Engeland, Nederland, Duitsland, China en titelverdediger Spanje. Het programma van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen ziet er als volgt uit:

Weekendje Scheveningen

Foto 2. Welk land zet in Scheveningen de mooiste vuurwerkshow neer? Foto: Pexels.com, CC0 License.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-07-31 11:54:25 · Gepubliceerd: 31 juli 2018 - 30888