Ervaar Nederland in vogelvlucht bij THIS IS HOLLAND

THIS IS HOLLAND | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Beleef de mooiste plekjes van Nederland met de 5D Flight Experience

3 maart 2020 Opmerkelijk Amsterdam, Noord-Holland Kleurrijke bloemenvelden in de lente, schaatsers die het natuurijs trotseren op een winterse dag en een prachtige zeilboot die richting de horizon vaart terwijl de zon in het water schijnt. Laag bij de grond zweef jij eroverheen. Bij THIS IS HOLLAND beleef je de mooiste plekken van Nederland in vogelvlucht! Vlieg in 5D over windmolens en dijken, voel de zachte mist op je huid en ruik de zilte zeelucht en verse tulpen. Laat je meevoeren in de bijzondere Flight Experience, waardoor het voelt alsof je zelf echt vliegt.

Let op, voorkom verspreiding coronavirus: Houd 2 meter afstand van andere mensen. Verdere tips? Zie richtlijnen van het RIVM.

Foto 1. Ervaar de mooiste plekjes van ons land in 5D met de unieke Flight Experience. Foto: THIS IS HOLLAND.

Uniek: Nederland in vogelvlucht

Zodra je plaatsneemt in de Flight Experience van THIS IS HOLLAND en de riemen zijn vastgeklikt, doven de lichten. Je transformatie tot vogel begint! De stoel waarin je zit, schuift naar voren richting het gigantische bolvormige scherm voor je, de benen bungelen in het luchtledige en de grond verdwijnt een aantal meter naar beneden. En dan word je meegezogen in het scherm, op vogelvlucht over Nederland heen. Je stoel beweegt mee met de film en als een vogel zo vrij zweef je over iconische plekken in Nederland. Van de kleurrijke heide in de buurt van Arnhem tot pittoreske Friese dorpjes en de beroemde Hollandse tulpenvelden. Even verderop galoppeert er een kudde paarden onder je door en liggen de koeien vredig in de weide te grazen. Zweef over steden, groene landschappen en zie het lente, zomer, herfst en winter worden in ons mooie landje. De vlucht is in 5D, wat betekent dat je ook écht een briesje voelt, vogels hoort tjilpen, bloemen ruikt en de mist van de wolken op je huid voelt.

Tickets THIS IS HOLLAND met korting

Voorjaarsvoordeel! Tot € 5,- korting op je tickets voor THIS IS HOLLAND. Deze kortingsactie loopt tot en met donderdag 30 april 2020.

Bewonder ons land op haar mooist

Hoe heeft THIS IS HOLLAND deze ongelooflijk mooie beelden kunnen schieten? Maar liefst twee jaar lang deden de filmmakers erover om de mooiste shots te maken vanuit een helikopter. Er werd veel moeite gedaan om de meest bijzondere beelden te schieten in samenwerking met gemeentes en natuurorganisaties. Zoals bijvoorbeeld de heide in de buurt van Arnhem: deze is maar twee weken per jaar paars. Precies op dat moment kwam de filmploeg langs om de mooiste beelden vast te leggen. Alle beelden zijn oer-Hollands en laten je prachtige Nederlandse plaatjes zien, soms wereldberoemd en soms nog grotendeels onontdekt. Componist René Merkelbach maakte een indrukwekkende soundtrack, speciaal voor de Flight Experience.

Ontdek leuke weetjes over Nederland

De Flight Experience is niet het enige wat je bij THIS IS HOLLAND kunt doen. De totale THIS IS HOLLAND Experience duurt gemiddeld één uur en bestaat uit verschillende onderdelen. Ga samen op de foto in een nagebouwd grachtenpand en start vervolgens een interactieve tour met allerlei leuke vragen over Nederland. Deze kun je beantwoorden op de vele tablets die je op de route tegenkomt. Hoeveel weet jij over Nederland? Weet jij bijvoorbeeld hoeveel kilo kaas we per jaar met zijn allen opeten? En welke bekende voetballer droeg ook alweer rugnummer veertien? Terwijl je verder loopt, kom je steeds weer leuke weetjes tegen over Nederland. Uiteindelijk kom je bij de Flight Experience terecht waar je in negen minuten de spectaculaire vogelvlucht beleeft. Het ultieme hoogtepunt van THIS IS HOLLAND!

Handig om te weten

Foto 2. Test je Holland kennis. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel kilo kaas we jaarlijks verorberen? Foto: THIS IS HOLLAND.
Foto 3. Beleef Nederland in vogelvlucht en ontdek leuke weetjes over ons land. Foto: THIS IS HOLLAND.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-03-13 15:20:33 · Gepubliceerd: 2017-07-31 17:14:06 - 2931