De spanning is te snijden bij de Dan Brown Experience

Ben jij net zo slim als de hoofdpersonen uit de boeken van Dan Brown?

Dan Brown Experience Store Nieuws door
Foto 1. Bezoek de Dan Brown Experience Store. Foto: AKO

archief oud artikel 5 oktober 2017 Toerisme Utrecht, Utrecht Heeft je trein vertraging? Niet getreurd, op Utrecht Centraal kun je je de komende drie maanden prima vermaken in de Dan Brown Experience Store, naar aanleiding van Brown's nieuwste thriller Oorsprong. Waan jezelf een hoofdpersoon uit de boeken van Brown in deze experience.

Op zoek naar een cryptisch wachtwoord

In de Dan Brown Experience Store duiken bezoekers volledig in de wereld van hoofdpersoon Robert Langdon uit Brown's nieuwste thriller Oorsprong. Robert Langdon is in het boek op zoek naar een cryptisch wachtwoord dat een groot wetenschappelijk geheim kan ontsluiten, waarvoor hij raadsels moet oplossen. Ook de bezoekers van de Dan Brown Experience Store lossen raadsels op, vier stuks. Hiermee kraken ze een code die toegang geeft tot een mysterieuze Dan Brown-ruimte. Daar wacht een spannende en spectaculaire verrassing. Leuk detail: koop je een exemplaar van Oorsprong in de Dan Brown Experience Store, dan wordt deze voorzien van een unieke stempel (zie foto).

De Dan Brown Experience Store opent op 3 oktober en zal drie weken openblijven. Is het je gelukt om de code te kraken? Bewaar deze dan goed, want je kunt er een reis naar Barcelona mee winnen en kaarten voor de al uitverkochte lezing van Dan Brown in Amsterdam op 22 oktober.
Foto 2. Het boek Oorsprong van Dan Brown. Foto: AKO
Foto 3. Koop een boek met de unieke stempel! Foto: AKO

Laatst gewijzigd: 2017-10-04 17:16:47 · Gepubliceerd: 2017-10-03 14:12:19 - 586