Durf jij naar Drouwenerzand met Halloween?

Halloween Drouwenerzand | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Met een Halloweenhuis, Scare Zone en doolhof The Maze

10 oktober 2017 Toerisme Drouwen, Drenthe Trek je vampierenpak uit de kast, doe je Dracula-tanden in en zet je heksenmuts op. Met Halloween is verkleden, als je onder de twaalf bent, toegestaan in pretpark Drouwenerzand. Krijg samen met papa en mama de bibbers in het Halloweenhuis, de Scare Zone of Huyze den Vilder. Want wat daar gebeurt, vergeet je niet snel..

Foto 1. Vier Halloween in Drouwenerzand. Foto: Drouwenerzand

Met het hele gezin

Halloween in Drouwenerzand is voor het hele gezin! Van 13:00 uur tot 17:00 uur lopen er vriendelijke griezels door het park, ook geschikt voor kleintjes. Daarnaast is het hele park ondergedompeld in Halloweensfeer met strobalen, pompoenen met lichtjes en maïsstengels. In een grote tent in het park loeien kachels hard om verkleumde kinderhandjes behaaglijk warm te maken. Jonge parkbezoekers met stalen zenuwen wagen zich in Huyze den Vilder en oudere durfals lopen kippenvel op in het Halloweenhuis, de Scare Zone en doolhof The Maze. Daarnaast kan jong en oud een levensechte snee of schotwond oplopen in het Wondencentrum. De echt enge griezels voor grotere kinderen vanaf twaalf jaar lopen vanaf 18:00 uur door de Scare Zone.

Op de foto

Met de allermooiste griezel kun je op de foto op een gave, exclusieve plek in het park. Deze krijg je gelijk in een mooie envelop mee naar huis. Als je klaar bent met griezelen, dagen alle attracties van Drouwenerzand je uit om te klimmen, klauteren en schommelen tot 21:00 uur in de avond. Ren met een softijsje in de hand van attractie naar attractie. Van lekkere rustige attracties tot heftige die over de kop gaan. Het park is gericht op gezinnen met kinderen vanaf drie jaar, dus iedereen komt aan zijn of haar trekken.

Gratis eten en drinken

Voorbij de toegangspoorten van Drouwenerzand geniet je onbeperkt van frietjes, snacks, soep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijsjes. Met een Halloween VIPticket krijg je zelfs gratis smakelijke braad- en curryworsten en churros op de Halloween Square. Ook de foto met de griezel is gratis voor vips, én ze krijgen korting bij de huizen en het doolhof!

Halloween in Drouwenerzand is elke zaterdag in oktober en woensdag 25 oktober van 13:00 uur tot 21:00 uur. Enge griezels lopen vanaf 18:00 uur door de Scare Zone, daarvoor zijn er alleen vriendelijke griezels te vinden in het park. Tickets kosten online € 11,75 en aan de kassa € 14,00. VIPtickets met veel extra's kosten € 19,99.

Let op: verkleden als griezel is alleen toegestaan als je twaalf jaar of jonger bent. Voor kinderen van twaalf jaar en ouders is het dus niet toegestaan om verkleed naar het park te komen, om misstanden te voorkomen.
Foto 2. Vriendelijk en enge griezels in Drouwenerzand. Foto: Drouwenerzand
Foto 3. Sta oog in oog met griezels. Foto: Drouwenerzand

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2017-10-23 14:20:37 · Gepubliceerd: 2017-10-09 16:36:51 - 304