1

Leuke markten en braderieën in november

Dol op struinen en lekker eten? Hier moet je zijn in november!

Markten en braderieën in Nederland Nieuws door
Foto 1. Proef een lokaal gebrouwen biertje op Slow Food Festival Birra Madre. Foto: Birra Madre

archief oud artikel 4 november 2017 Toerisme Landelijk Trek een dikke wollen trui aan, sla je sjaal om en stap de deur uit. Er wachten namelijk weer veel markten, evenementen en braderieën op je in november. Scoor alvast een mok met glühwein of ga voor warme chocolademelk met slagroom als je al in de stemming voor de decembermaand bent. Voor iedereen die dat nog niet is, staat er gelukkig ook een leuk feest met lokale bierbrouwerijen op de planning. Of waan je in Azië op de Pasar Malam Rijswijk!

4 & 5 november en 11 & 12 november: Birra Madre Slow Food Festival

UITHOORN, EVERDINGEN, HILVERSUM - UTRECHT - Is glühwein en chocolademelk niets voor jou? Proef dan een biertje op het Birra Madre Slow Food Festival. In en om de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie nip je bij lokale bierbrouwers van een vers gebrouwen biertje. Proef het vakmanschap en neem meteen een kijkje in de keuken van echte Hollandse bierbrouwers.

5 november: Wijvenkraam Arnhem

ARNHEM, GELDERLAND - Hoera! De stoerste vintage- en designmarkt van ons land komt er weer aan! De Wijvenkraam Arnhem in de Eusebiuskerk in Arnhem heeft alles waar vrouwen van houden. Denk aan zelfgemaakte sjaals, coole vintage jurkjes, stoere pumps en toffe kunst. Verschillende dj's zorgen voor een goede beat tijdens het shoppen en de lekkere hapjes en drankjes staan uiteraard klaar.

11 & 12 november: Pasar Malam Rijswijk

RIJSWIJK, ZUID-HOLLAND - Bij de Pasar Malam Rijswijk maak je kennis met de warme Aziatische cultuur. Deze markt is vol Oosters entertainment, exotisch eten en boetiekjes met fleurige Indonesische kleding. Proef de Indonesische keuken of geniet van een massage. Het leukste van alles? Je waant je in Azië zonder jetlag!

17 t/m 23 november: Margriet Winter Fair

'S-HERTOGENBOSCH - NOORD-BRABANT - Vier de winter met een enorm winterfeest, dachten ze bij het tijdschrift Margriet! Bij Margriet Winter Fair in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch dompel je je helemaal onder in de kerststemming. Maak er een lekker dagje uit van met je vriendinnen, moeder, zus of collega's. Samen kunnen jullie workshops volgen, beauty-inspiratie opdoen en heerlijke gerechten proeven om inspiratie op te doen voor het kerstdiner. Shop ook meteen je kerstoutfit bij elkaar bij de ruim driehonderd kraampjes of ontdek nieuwe trends op de catwalk. Artiesten en bekende cabaretiers verzorgen optredens en uiteraard kun je ook eindelijk de hand schudden van je favoriete columnist van het tijdschrift Margriet!

18 & 19 november: Gendtse Vrije Markt

GENDT - GELDERLAND - Laat je niet misleiden, voor deze markt hoef je het land niet uit. De Gendt waar de Gendtse Vrije Markt plaatsvindt, legt namelijk gewoon in Gelderland. De Gendtse Vrije Markt is van alle markten thuis; van kofferbakverkoop tot kraampjes. Je struint hier lekker tussen zelfgemaakte spullen en vintage afkomstig van zolders en garages. Ook leuk: heb je kennis en creativiteit die je wilt delen? Daar is ruimte voor op deze markt!

19 november: Warme Winter Brocante

OOSTERBEEK - GELDERLAND - Liefhebbers van brocante kunnen hun hart ophalen op de jaarlijks terugkerende overdekte Warme Winter Brocante markt in Oosterbeek. Op deze markt snuffel je tussen honderden leuke en bijzondere curiosa voor zachte prijsjes. Scoor jij dat ene bloempotje dat je al zo lang zoekt? De Warme Winter Brocante is een heerlijke markt voor verzamelaars, snuffelaars en liefhebbers van spullen van vroeger.

Bekijk alle fairs en markten en braderieën op DagjeWeg.NL.

De feestelijke decembermaand komt steeds dichterbij en kerstmarkten schieten uit de grond als paddestoelen. Welke knusse kerstmarkt zie jij wel zitten? Kijk hier snel voor alle inspiratie voor de decembermaand!
Foto 2. Waan je in Indonesië op de Pasar Malam. Foto: Pasar Malam
Foto 3. Volg een workshop op Margriet Winter Fair. Foto: SanomaSBS Events
Foto 4. Ontmoet je favo columnist op Margriet Winter Fair. Foto: SanomaSBS Events
Foto 5. Wintersferen op Margriet Winter Fair. Foto: SanomaSBS Events

Laatst gewijzigd: 2017-11-02 09:56:00 · Gepubliceerd: 4 november 2017 - 2648