1

Bezoek een gezellige kerstmarkt tijdens één van deze minivakanties

De gezelligste kerstmarkten over de grens

Kerstmarkten Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Knijp ertussenuit en wie weet vier jij dit jaar een witte kerst! Foto: Pexels.com, CC0 License.

archief oud artikel 22 november 2018 Toerisme Landelijk De fonkelende kerstlichtjes ontwaken langzaam uit hun zomerslaap. De eerste kersttruien verschijnen in beeld en de kerstmarkten schieten als paddenstoelen uit de grond. De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan! Pak dit jaar eens flink uit met de feestdagen en bezoek een kerstmarkt buiten de landgrenzen. Bekijk gezellige kerstmarkt arrangementen voor een sfeervolle minivakantie.

Kerstmarkten in Münster

Je hoeft helemaal niet ver te rijden om in een totaal andere wereld terecht te komen. Het romantische kasteelstadje Bad Bentheim ligt net over de grens bij Oldenzaal. Met alle sfeervolle burchten en gezellige straatjes waan je je in vervlogen tijden. Maar stap op de trein en voor je het weet sta je op de populaire en drukbezochte kerstmarkt in Münster! Verspreid door de stad vind je hier honderden kraampjes met allerlei kerstartikelen. Het driedaagse arrangement naar Bad Bentheim is inclusief treinreis naar Münster, een diner en een hotelverblijf. Mogelijk vanaf 23 november tot en met 23 december 2018.

Blijf je in december liever dichtbij huis? Bekijk alle kerstmarkten in Nederland.

Kerstmarkten in Keulen

Een tripje naar Keulen tijdens de feestdagen is een sfeervol avontuur: Keulen heeft maar liefst zeven kerstmarkten! Sommige markten zijn extra nostalgisch of compleet in middeleeuws thema, andere lijken rechtstreeks uit de sprookjes van de gebroeders Grimm te komen. Met dit kerstmarkt arrangement in Keulen zit je gebakken! Smul van traditionele lekkernijen, bewonder de duizenden sfeervolle lichtjes en shop bij honderden kerstkraampjes. Je hebt genoeg keuze met zeven markten! Het arrangement is inclusief hotelovernachting, gratis parkeren en een winters welkomstdrankje. Mogelijk van 27 november tot en met 24 december 2018.

Kerstmarkten in Düsseldorf

Tijdens de feestdagen verandert Düsseldorf in een kerstparadijs voor de hele familie. Een betoverende ervaring! Slenter langs de honderden kraampjes in de historische stad, neem een glaasje glühwein op de Heinrich Heine Platz of trotseer de grote schaatsbaan op de Gustaf Grundgens Platz. In de stad vind je ook veel gezellige kroegjes en restaurants. Sla ook zeker de glühweinpiramide rondom de Königsallee niet over! Boek een kerstmarkt arrangement in Düsseldorf en verblijf in het centrum van Düsseldorf, vlakbij alle kerstmarkten. Mogelijk van 23 november tot en met 30 december 2018.

Bekijk alle details op de website van de aanbieder.
Staat jouw favoriet er niet tussen? Bekijk nog meer kerstarrangementen voor winterse dagen.
Foto 2. Vier de decembermaand dit jaar buiten de landgrenzen. Foto: Pexels.com, CC0 License.

Laatst gewijzigd: 2018-11-22 11:36:37 · Gepubliceerd: 22 november 2018 - 1869