Hotel

Ontdek alle uitstapjes in de buurt met de DagjeWeg.NL app
LANDELIJK - Vind leuke uitstapjes in de buurt met de DagjeWeg.NL app!

Hotel - vind hotel in...

Hotel (116)

Bed & Breakfast Eben Haëzer

STAPHORST, OVERIJSSEL - Bed & Breakfast Eben Haëzer bevindt zich op een melkveebedrijf in het prachtige natuurgebied de Olde Maten. Je slaapt hier heerlijk in De Hooiberg en je leert hoe een melkveebedrijf werkt. Ook voor kinderen zijn hier leuke dingen te doen.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,50

Hotel Derlon

MAASTRICHT, LIMBURG - Aan het gezellige Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht staat het fiere Hotel Derlon. Gasten verblijven hier in stijl in de comfortabel ingerichte hotelkamers en suites. 's Zomers genieten vele gasten van een lunch of een borrel op het mooie...

elke dag geopend

entree vanaf € 80,00

Hotel Sonnevanck

WIJK AAN ZEE, NOORD-HOLLAND - Geniet van het breedste strand van Nederland tijdens een overnachting in Hotel Sonnevanck. Eenvoudig, maar toch van alle gemakken voorzien.

elke dag geopend

entree vanaf € 17,50

Hotel Chariot

AALSMEER, NOORD-HOLLAND - Vlakbij Flora Holland Aalsmeer ligt het viersterrenhotel Chariot. Het hotel is gevestigd in een voormalige basisschool, maar nu omgebouwd tot een charmante verblijfplaats.

elke dag geopend

entree vanaf € 60,00

Hotel Spelderholt

BEEKBERGEN, GELDERLAND - Hotel Spelderholt is, naast een opleidingscentrum voor mensen met een beperking, een prachtige plek om te logeren, te genieten van lekker eten of te vergaderen. Ontdek het zelf op de Veluwe in Beekbergen.

elke dag geopend

entree vanaf € 39,25

Herberg de Boer'nkinkel

HOENDERLOO, GELDERLAND - Herberg de Boer'nkinkel is een sfeervolle locatie schuin tegenover de Hoge Veluwe. Een prachtige bosrijke omgeving om te fietsen!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag

entree vanaf € 18,50

Hotel Postiljon

ANTWERPEN, BELGIë - Hotel Postiljon is gezegend met een geweldige locatie. Het betaalbare stadshotel ligt naast de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, midden in het centrum van Antwerpen.

elke dag geopend

entree vanaf € 40,00

Van de redactie

UITagenda

Wat is er te doen? Hotel vanaf 24 mei 2018