Uitstapjes vlakbij Hotel Restaurant De...

FreeStyle Gymnastic Nieuw-Vennep

nieuw-vennep, Noord-Holland (0.79km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij FreeStyle Gymnastic Nieuw-Vennep, de trainers helpen je graag verder met je skills!

elke dag geopend 

Scoor een goal-in-one bij Midget Voetgolf!

nieuw-vennep, Noord-Holland (1.03km)  -  Speel voetgolf op een overdekte midgetgolfbaan bij Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep. De golfclubs en golfballetjes zijn hier ingeruild voor een voet en een voetbal. Scoor jij de meeste goals van je familie of vrienden?

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Landgoed De Olmenhorst: biologische boomgaarden

lisserbroek, Noord-Holland (3.11km)  -  Landgoed De Olmenhorst is niet alleen een fruitteeltbedrijf. Het rustieke landgoed biedt ruimte voor de fanatieke wandelaars of picknickers. Genieten van een high tea of zelf biologisch fruit komen plukken, het is allemaal mogelijk.

elke dag geopend 

Cross als een pro op een elektrische motor

hoofddorp, Noord-Holland (3.78km)  -  Stort je op de uitdagende crossbaan van Electric Motorcross Park en neem de bochten en sprongen als een pro op een elektrische motor. Voor kinderen is er een aparte baan met speciale kindermotors.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenzwembad De Vosse

hillegom, Zuid-Holland (4.61km)  -  In dit zwembad is ruimte genoeg voor een verkoelende duik. Met een 50-meter lang wedstrijdbad en een grote groene ligweide is dit ruime zwembad geschikt voor een heerlijk zomers dagje weg met het hele gezin

gesloten, open van  23 april t/m 11 september, van 07:00 uur tot 19:00 uur 

Openluchtzwembad De Kleine Oase

leimuiden, Zuid-Holland (5.41km)  -  De Kleine Oase is een klein, maar fijn zwembad. Op warme dagen biedt het buitenbad verkoeling. De ligweide is een heerlijke plek om te relaxen en van de zon te genieten.

gesloten, open van  30 april t/m 2 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Poppenkastspeler op locatie

lisse, Zuid-Holland (5.82km)  -  Wilt u een goed feestje geven, met een originele twist? Boek een poppenkast op locatie. Fritsie Duikelaar is van alle markten thuis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 50 02 92 

Primark Hoofddorp

hoofddorp, Noord-Holland (5.99km)  -  Pak een grote XL-shoptas en koop de mooiste kledingstukken voor een prikkie bij de Primark in Hoofddorp.

elke dag geopend 

Bijbelse Tuin

hoofddorp, Noord-Holland (6.07km)  -  Achter de Joannes De Doper parochie ligt de Bijbelse Tuin. De meeste bomen, planten en kruiden in deze tuin worden ook genoemd in de Bijbel. Tussen het groen staan prachtige beelden van Bijbelse figuren. De beelden zijn gemaakt door Karel Gomes.

elke dag geopend 

Annemieke's Pluktuin

hillegom, Zuid-Holland (6.23km)  -  Pluk je eigen bloemen in Annemieke's pluktuin!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 - 53 83 99 79 

't Huys Dever

lisse, Zuid-Holland (6.25km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Tweesprong

roelofarendsveen, Zuid-Holland (6.25km)  -  Recreatief zwemmen, baantjes trekken of aquasporten, het kan in Zwembad de Tweesprong. Bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad!

elke dag geopend 

Stichting Oud Alkemade

oude wetering, Zuid-Holland (6.26km)  -  Stichting Oud Alkemade vertelt de geschiedenis van Alkemade aan de hand van oude foto's, videobeelden, stambomen en archiefdocumenten.

geopend open op zondag, dinsdag 

Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (6.26km)  -  Er is geen park in de wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zo losbarst als in Keukenhof. Een bloeiend uitje voor alle leeftijden!

gesloten, open van  23 maart t/m 14 mei, van 09:00 uur tot 19:30 uur 

Lisser Art Museum

lisse, Zuid-Holland (6.38km)  -  In de tuin van Kasteel Keukenhof ligt het Lisser Art Museum. Hier geloven ze dat een paar kunstwerken écht goed bekijken beter is dan een heleboel kunstwerken een beetje bekijken.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Kasteel Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (6.51km)  -  Landgoed Keukenhof ligt midden in de bloembollenstreek. Het kasteel op dit landgoed is een prachtige plek voor een bruiloft of ander feest!

elke dag geopend 

Struintuin Heimanshof

hoofddorp, Noord-Holland (6.57km)  -  Kom kijken in de enorme boomhut die in de struintuin bij de Heimanshof staat. Of bezoek het insectenhotel. Hier is alle ruimte om lekker te spelen, midden in de natuur.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Historisch Museum Haarlemmermeer

hoofddorp, Noord-Holland (6.69km)  -  De drooglegging van de Haarlemmermeerpolder is in heel de wereld bekend. Bekijk het hele verhaal erachter in het Historisch Museum Haarlemmermeer.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag