Ontdek de leukste uitjes in je omgeving

Vind meer inspiratie voor een dagje uit |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Download de vernieuwde DagjeWeg.NL App en mis geen uitje in de buurt!

12 juni 2015 Trends Landelijk Nooit meer onvoorbereid op pad! Vanaf nu kan iedereen met de vernieuwde DagjeWeg.NL App overal de leukste uitstapjes in de buurt vinden. Wat is er leuker en makkelijker dan vanaf de camping of in je hotel alvast een uitje voor de volgende dag te zoeken?

Foto 1. Ontdek de leukste uitjes in de buurt via de DagjeWeg.NL App voor Apple en Android.

DagjeWeg.NL App vernieuwd

Op vakantie of onderweg en wil je nog snel inspiratie opdoen voor een uitstapje in de buurt? Download de app voor iPhone of Android telefoon en ontdek de leukste uitjes! Zorg dat je GPS aanstaat of geef zelf je locatie door en de DagjeWeg.NL App zoekt automatisch de leukste uitjes in de buurt. Of heb je een interessant uitstapje gezien en wil je dat later nog eens bekijken? Sla het uitje op onder jouw favorieten. Ook kun je reviews lezen van andere bezoekers, of schrijf zelf een beoordeling na afloop van je bezoek!

Bestel tickets voor dagjes uit met korting via DagjeWeg.NL Tickets!

Speciale rubrieken

Voor bepaalde tijden in het jaar zorgt DagjeWeg.NL voor speciale rubrieken in de app. Bijvoorbeeld voor de zomervakantie. Zoek met de app de mooiste stranden, leukste zwemplassen en de gezelligste speeltuinen. Of wat dacht je van de rubriek outdoor voor de leukste activiteiten buiten? Wordt het onverwachts toch een Hollandse regenachtige dag, dan valt je vakantie alsnog niet in het water! Met de DagjeWeg.NL app vind je snel een indoor activiteit.

Download de app voor Iphone of Android telefoon en ontdek de leukste uitjes!
Foto 2. Download de vernieuwde DagjeWeg.NL App en vind de leukste uitjes in de buurt!

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 16:19:29 · Gepubliceerd: 2015-04-09 17:21:37 - 2736