Bed-Breakfast

Bed-Breakfast - vind bed-breakfast in...

Bed-Breakfast (154)

Vakantiepark Havenresort Terherne

TERHERNE, FRIESLAND - Havenresort Terherne is een vakantiepark rond de klassieke haven van Terherne. Overnacht in een echte havenwoning en geniet van het zicht op de boten in de haven. Het park heeft achttien verblijven en één huisje boven op de dijk: de dijkwoning.

elke dag geopend

entree vanaf € 7,00

De Pingerhoeve

NUTH, LIMBURG - In het Limburgse Nuth ligt de Pingerhoeve. een oude boerderij met een sfeervol restaurant en een aantal Bed and Breakfastkamers.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 19,50

Vincent's Attic

EDE, GELDERLAND - Geniet van een rustig nachtje in Vincent's Attic! Gezelligheid en huiselijkheid staat hoog in het vaandel in dit hostel.

elke dag geopend

entree vanaf € 42,50

Pension De Weijsberg

ZWARTSLUIS, OVERIJSSEL - Pension De Weijsberg bestaat uit een karakteristiek zeventiende-eeuws herenhuis, een vissershuisje uit 1830 en comfortabele bungalows in het dorp Zwartsluis.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,50

B&B Hoogh Huys

WINSSEN, GELDERLAND - De oude herenboerderij het Hoogh Huys ademt pure romantiek en tijdloze ontspanning. Geniet van een high tea onder de pergola van blauwe regen of overnacht in één van de sfeervolle kamers.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 70 51 87 voor meer informatie

entree vanaf € 50,00

Hotel Hoeve de Plei

MECHELEN, LIMBURG - Hotel Hoeve de Plei in Mechelen biedt gastvrijheid en gemoedelijkheid. Romantisch samen overnachten in het Limburgse landschap of een nachtje weg met het hele gezin.

elke dag geopend

entree vanaf € 62,00

Logement Doosje

WARFSTERMOLEN, FRIESLAND - Genieten van luxe en van het gezellige Friese boerenleven? Dat kan tijdens een overnachting in Logement Doosje.

elke dag geopend

entree vanaf € 16,50

Lelymare Logies

LELYSTAD, FLEVOLAND - Ontdek het landelijke leven en geniet van de natuur. Logeer in Scandinavische stijl bij biologische tuinderij en paardenhouderij Lelymare Logies, aan de rand van Lelystad.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,50

Van de redactie