Geniet van een romantisch nachtje weg in de Ardennen

Romantiek voor twee: eropuit met je lief!

Zoek een romantisch uitstapje in België Redactioneel door
Foto 1. Wie verras jij met een bezoekje aan deze romantisch ingerichte huifkar? Foto: Le Tibou de Refuge.

12 juli 2016 bijgewerkt: 13 juli 2023 Toerisme La-Roche-en-Ardenne, Luxemburg-Belgie De Ardennen zijn vlakbij, staan bekend om hun prachtige natuur en je vindt er talloze schattige huisjes. Voor een romantisch nachtje weg hoef je dus niet ver weg te reizen! Wie verras jij met een weekendje weg in de Ardennen?

Back to basics

LA-ROCHE-EN-ARDENNE - Als je de wereld even achter je wil laten, dan is Romantisch chalet Mousny 106 echt iets voor jou en je geliefde. Midden in de natuur kun je hier echt tot rust komen, alleen al door de totale afwezigheid van elektriciteit. Daardoor is een verblijf hier ook nog eens heel milieubewust. Hak je eigen hout, bewonder de beverdam en maak een kanotochtje. Back to nature!

Slapen in een luchtbel

EREZÉE - Wil je na je vakantie echt een goed verhaal vertellen op je werk, boek dan een overnachting in een luchtbel. In je eigen kleine bubbel - met een diameter van vijf meter - geniet je samen met je partner van een romantisch nachtje weg. Vanuit je bed heb je een prachtig uitzicht op de natuur en de sterrenhemel.

Slapen in een vogelnest

HOUFFALIZE -Echt iets voor lovebirds: overnachten in een vogelnest. Je hoeft er geen kou voor te lijden, want jullie nestje hangt hoog en droog boven in een blokhut. Van buiten ziet het er al romantisch uit, midden in de natuur bij de Ourthe, maar binnen... Verras je lief met dit bijzondere vakantiehuis!

Kamperen op een vlot

DILSEN-STOKKEM - Maascentrum De Wissen biedt een leuke en avontuurlijke manier aan om samen op stap te gaan! Houd je van water, varen en kamperen? Hier krijg je het allemaal in één tijdens een mini-vakantie op een kampeervlot. Drijf samen op het grote vlot en slaap gezellig samen in de houten hut in de vorm van een tent. Bij de uitrusting hoort onder meer een Canadese kano.

Slapen in een huifkar

BOUILLON - De Coccinelles staat in een klein paradijsje in de Ardennen. Deze stilstaande huifkar (of roulotte) zorgt voor een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring met je geliefde! Er is een romantische slaapkamer voor twee en je hebt uitzicht op een ezeltje en een geit. Het vakantiehuisje hoort bij de oude boerderij Le Tibou de Refuge, die stamt uit de negentiende eeuw.

Foto 2. Op en top romantiek bij de kachel. Foto: Mousny 106.
Foto 3. Knus vakantiehuisje Boda, inclusief sauna. Foto: Vakantiehuisje Boda Ardennen.

Laatst gewijzigd: 2023-07-13 19:43:19 · Gepubliceerd: 2016-07-08 17:29:49 - 6216