Romantische boost voor iedere relatie

Romantische uitjes voor een relatieboost

Meer romantische tips Redactioneel door
Foto 1. De romantiek bloeit op. Foto: Pexels.com.

17 september 2021 bijgewerkt: 21 januari 2022 Toerisme Landelijk Verras je geliefde met een romantisch uitje voor een extra liefdesboost. Samen ontspannen in een spa of een dagje varen op het Leekstermeer. Even een momentje voor elkaar.

Geen haartje op je hoofd, die nog aan werk of andere verplichtingen denkt. Bij Hotel & Wellness Zuiver vervagen alle dagelijkse beslommeringen en blijft alleen pure ontspanning over. Kom tot rust in een van de sauna's en ontspan in de hottub of een van de whirlpools. Het wellnesscomplex in het Amsterdamse Bos is ruim opgezet en creëert een gevoel van rust. Geniet van de verschillende sauna's binnen en buiten en waag je in de stoomtempel of aan een traditioneel hammam ritueel. Na een afsluitend diner of drankje in het restaurant wacht een heerlijk bed in een luxe kamer of suite. Als dat niet romantisch is...

Romantische vakantie boeken? Elizawashere.nl weet de mooiste plekjes te vinden.

Dagje varen

Samen met een bootje het wijde water op, zonder iemand om je heen. Even alle tijd voor elkaar! Huur op een mooie dag een bootje van Cnossen en glijd geruisloos over het water van het Leekstermeer. Om je geliefde extra te verrassen kun je een gevulde picknickmand meenemen, of een borreltas. Glaasje wijn, lekker hapje en een goed gesprek: daar bloeit iedere relatie van op. En de schitterende natuur van het Leekstermeer doet daar nog eens een schepje bovenop. Aan het einde van een lange dag wacht er in het restaurant van Cnossen Leekstermeer nog een romantisch diner.

Hoog in de lucht

Doet de liefde je zweven? Neem dat letterlijk en stap in een luchtballon van Sky Ballonvaarten. Hand in hand, samen in een mand, romantischer kun je het niet krijgen. Zweef over de aarde in serene stilte een geniet van het uitzicht. Nog specialer is een ochtendvaart, waarbij je de wereld onder je voeten langzaam ziet ontwaken. Voor stelletjes zijn er speciale programma's mogelijk. Misschien een leuk idee voor een huwelijksaanzoek?

Romantiek in Rotterdam

In het mooie maritieme district van Rotterdam, met uitzicht op het historische museumhaventje, vinden stelletjes een romantisch toevluchtsoord. Logeerboot Visithor ademt pure romantiek met zijn sfeervolle inrichting, compleet met gezellige zithoek en een houtkachel die je zelf kunt stoken. Jullie hebben je eigen ingang en stukje terras, om volop te genieten van het waterleven. Ontdek samen met je geliefde overdag het bruisende Rotterdam, gewoon te voet. Want zowel het centrum met zijn fraaie Markthal als de bruisende Witte de Withstraat met zijn uitgaansleven zijn slechts een paar minuutjes lopen van je verwijderd. Kruip daarna in elkaars armen onder het donzen dekbed en laat je in slaap wiegen door het water.

Meer romantische tips

Foto 2. Proost op een liefdevol en gelukkig leven! Foto: Pexels.com.

Laatst gewijzigd: 2022-01-21 11:42:55 · Gepubliceerd: 2012-07-09 16:00:06 - 76325