Privésauna: relaxen zonder (on)bekenden!

Geen stress in een privésauna

Alle sauna's op DagjeWeg.NL Redactioneel door
Foto 1. Lekker samen bubbelen in het bubbelbad. Foto: Spa Bada

11 januari 2024 Toerisme Landelijk Een wellness klinkt toch heerlijk? Een dagje niksen, genieten van de bubbels in de hottub, alles eruit zweten in de sauna en alle stress eruit laten masseren onder de vaardige handen van een masseur of masseuse. Toch houdt het idee van naakt lopen in het bijzijn van andere onbekenden (of nog erger: bekenden) veel mensen tegen. Gelukkig is het ook mogelijk om optimaal van een sauna te genieten zonder badkleding én zonder de blikken van onbekende mensen: in een privésauna!

Wat is een privésauna?

Privésauna's zijn eigenlijk niets meer en minder dan een sauna die je voor je privégezelschap afhuurt. De faciliteiten in een privésauna zijn vaak bijna net zo rijk aanwezig als bij een publieke sauna of wellnesscentra. Vaak is het bij een privésauna namelijk ook mogelijk om te genieten van het zwembad, de rustruimte, douches, hammam, infrarood sauna, droge sauna, verschillende soorten massages en andere beauty-behandelingen. Daarnaast zijn privésauna's vaak luxueus en kun je er ook loungen onder het genot van een hapje en drankje. Kortom, alle voorzieningen die een publieke sauna ook biedt, maar dan alleen voor jou en je partner, zus, vriendinnen enzovoorts.

Relaxen in Spa Bada

HAARLEM - Kom bijvoorbeeld een dagje in privacy ontspannen bij Spa Bada in Haarlem. Je kunt hier kiezen uit drie chique complexen die alledrie een bubbelbad, stoombad en loungehoek hebben, waar je een romantische film kunt kijken op een groot televisiescherm onder het genot van een drankje uit de minibar. Het ene complex biedt daarnaast een infraroodsauna en het andere complex een Finse sauna, verwarmd door natuurstenen. En er is helemaal niemand die je stoort!

Foto 2. Privé bubbelen met je partner of vriendin. Foto: Spa Bada

Bubbelen in Brabant

RAVENSTEIN - Ook in Ravenstein in Noord-Brabant kun je terecht, en wel bij privésauna De Meerkes. Hier kies je ook uit twee verschillende sauna's. Beide zijn Finse sauna's inclusief infraroodcabine en stoomcabine. Daarnaast heeft Sauna 't Bakhuys een heus buiten bubbelbad! Sluit de dag hier niet af voor je hebt genoten van een heerlijke massage.

Kom tot rust in Drenthe

DIEVERBRUG - Maak er een wellness-tweedaagse van en boek een overnachting bij Heleen's Wellness & Beauty. Je verblijft met je lief of vriendinnen in je eigen privéloft met een groot bubbelbad buiten op de veranda en een op hout gestookte barrelsauna. Daarnaast zitten er allerlei verwennerijen in de te boeken arrangementen, zoals massages, peelings, pakkings en maskertjes. Tip: Vind je privé-activiteiten wel prettig? Boek dan de privé kok! Heerlijk culinair genieten van een exclusief 5-gangen diner.

Foto 3. Genieten van tijd samen in het grote luxe bubbelbad buiten, helemaal privé! Foto: Heleen's Wellness & Beauty

Intens genieten

OOSTERHOUT - In Sauna Intense in Oosterhout geniet je van je eigen privé wellness feestje, voorzien van alle faciliteiten om heerlijk te ontspannen. De ruimte heeft een Finse sauna, een whirlpool of luxe bubbelbad en regendouche. Vul je dag aan met één van de behandelingen, uitgevoerd door een professionele massage therapeut!

Handig om te weten

Naakt of niet? Dat mag je vaak zelf kiezen bij een privésauna! Daarnaast is het ook aan jou hoe lang je wilt blijven. Sommige privésauna's zijn te boeken per uur of twee uur en weer andere gaan per dagdeel. Houdt daarnaast het aantal privésauna's op DagjeWeg.NL in de gaten, want privésauna's zijn populair en er komen er steeds meer bij!
Foto 4. Zonder afleiding van anderen relaxen bij Spa Bada. Foto: Spa Bada

Laatst gewijzigd: 2024-01-11 14:45:59 · Gepubliceerd: 11 januari 2024 - 11547