Hotel & Wellness Zuiver
Luxe sauna, wellness & hotel Zuiver

Een bezoek aan Hotel & Wellness Zuiver is een verademing. Tot rust komen in één van de sauna's, onthaasten in de hot tub of bijtanken in één van de whirlpools. Pure weldaad voor je lichaam en geest, net als een persoonlijk badritueel in de traditionele hammam. Na een diner of drankje in het restaurant of op het terras, kun je heerlijk slapen in één van de luxe kamers en suites in het hotel.

Spa-Zuiver

Spa

Rust en ruimte staan voorop in deze exclusieve spa. Het wellnesscomplex ligt in het Amsterdamse Bos en heeft ruimte in overvloed (13.000 vierkante meter). Geniet van acht sauna's en diverse baden. Probeer de traditionele Finse sauna uit, doe mee met kleurentherapie of geniet van de muzieksauna. In het zoutcaldarium geven verwarmde banken en wanden de ruimte een aangename temperatuur en wordt Himalaya-zout verneveld, wat de luchtwegen reinigt en ook nog eens ontstekingsremmend werkt. Elke dag zijn er gratis opgietingen en met een extra lichaams- of gezichtsbehandeling is volledige ontspanning bereikt. Reserveren is noodzakelijk.

Hotel

Na een dagje ontspannen in deze luxe spa hoef je niet meteen naar huis. Verblijf in één van de luxe kamers en suites, waar je geniet van een uitgebreide regendouche of een warm bad, gewoon op je eigen kamer. Ook voor een hapje eten hoef je de deur niet uit. Het hotel heeft een restaurant met internationale keuken en gezellig terras.

 Bezoek zuiveramsterdam.nl

Hotel & Wellness Zuiver
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.