Luxe sauna, wellness & hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver

Een bezoek aan Spa Sport Hotel Zuiver is een verademing. Tot rust komen in één van de sauna’s, onthaasten in de hot tub of bijtanken in één van de whirlpools. Pure weldaad voor je lichaam en geest, net als een persoonlijk badritueel in de traditionele hamam. Na een diner of drankje in het restaurant, op het terras of in de wellnessbar, kun je heerlijk slapen in één van de luxe kamers en suites in het hotel.

Spa Sport Hotel Zuiver is uitgeroepen tot de beste spa van Noord-Holland bij de Nationale Wellness Verkiezing en staat op de tweede plek van de beste spa's in Nederland.
Spa-Zuiver

Spa

Rust en ruimte staan voorop in deze exclusieve spa. Het wellnesscomplex ligt in het Amsterdamse Bos en heeft ruimte in overvloed (13.000 vierkante meter). Geniet van acht sauna's en diverse baden. Probeer de traditionele Finse sauna uit of doe mee met kleurentherapie. Geniet van de muzieksauna of het zoutcaldarium, waar verwarmde banken en wanden de ruimte een aangename temperatuur geven. Aan de atmosfeer in de warmtekamer wordt Himalaya-zout toegevoegd, wat de luchtwegen reinigt en ook nog eens ontstekingsremmend werkt. Elke dag zijn er gratis opgietingen en met een extra lichaams- of gezichtsbehandeling is volledige ontspanning bereikt. Reserveren is noodzakelijk.

Hotel

Na een dagje ontspannen in deze luxe spa hoef je niet meteen naar huis. Verblijf in het bijbehorende Hotel Zuiver op dezelfde locatie. Dit hotel beschikt over 31 luxe kamers en suites met alle wensbare faciliteiten. Geniet hier van een uitgebreide regendouche of een warm bad, gewoon op je eigen kamer. Ook voor een hapje eten hoef je de deur niet uit. Het hotel heeft een restaurant, terras en een wellnessbar onder één dak.

Spa Sport Hotel Zuiver

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.