Brrr... samen bibberen! Romantische tips voor koude dagen

Meer ideeën voor romantische uitstapjes | Redactioneel door

Samen wandelen, schaatsen en de kou trotseren. Romantische tips!

12 november 2019 Toerisme Landelijk Knisperend haardvuur, flikkerende kaarsjes en een frisse wind die door de kalende bomen waait. Koude dagen lenen zich uitermate goed voor een romantisch uitstapje. Neem je lief mee, houd elkaar lekker warm en geniet van een heerlijk dagje uit!

Foto 1. Pure romantiek in de kou: geniet van een dagje voor twee. Foto: '1208: warm me up buttercup'. Fotograaf: emraps. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Romantiek in een jeep

Het uitgestrekte strand van Terschelling is het decor van stoere liefde. Stap in een jeep en rij in een Land Rover over het strand. Van de kou heb je niets te duchten, want je zit beschut in de krachtige vierwieler. Geniet van het weidse uitzicht, ervaar de vrijheid en sta versteld van de schoonheid van de vergezichten. Na de rit kom je bij met een warme chocolademelk en kruip je lekker tegen elkaar aan bij de vuurkorf.

Liefde op glad ijs

Bind de ijzers onder en schaats samen de koude dagen door. Niets is romantischer dan je samen op glad ijs begeven. Zoek een ijsbaan in de buurt en ga de uitdaging aan. Lachen om elkaars uitglijders, bijkomen met thee, glühwein of chocolademelk en het is nog goedkoop ook! Behoren jullie tot de betere schaatsers? Probeer dan eens te ijsdansen en zwier samen in de rondte!

Hartstocht in het stro

Vind door de warmte van het koeienlijf de liefde voor elkaar en ga koeknuffelen. Enorme knuffels van wel zevenhonderd kilo liggen klaar voor een innige omhelzing. Voordat het zover is, neemt de boerin je mee in het boerenbestaan. Vervolgens leer je in de beschutting van de warme stal mens, dier en natuur te respecteren en ontdek je de taal van de koe. Wie weet waar dat ooit nog eens van pas komt..

Passie op temperatuur

Pik je geliefde op, gooi wat kolen op het vuur en geniet van een dagje sauna! Voor ultieme ontspanning ga je naar één van de vele wellnesscentra die ons land rijk is. Hier vergeet je de alledaagse rompslomp en kom je even helemaal bij. Onthaast in de hot tub, tank bij in de whirlpool en vind de rust in de sauna.

Knus in de kou

Bij een strakblauwe lucht verandert Neerlands' landschap, zeker wanneer een laag herfstbladeren of sneeuw de bodem bedekt, langzaam in een sprookjesachtig vergezicht. Trek de wandelschoenen aan en ga de natuur in! Als je stevig doorloopt, blijft het lichaam vanzelf warm. Toe aan wat warmte? Zoek een restaurant op en kom bij met een welverdiende, warme chocomelk. Romantisch én gezellig!

Geen van bovenstaande iets voor jullie? Ga een romantisch weekendje weg!
Foto 2. Waag je samen op het spiegelgladde ijs. Foto: 'Kiss the Ice'. Fotograaf: chris_hau. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.
Foto 3. Geniet van een romantisch en fris dagje uit. Foto: '1208: true blue'. Fotograaf: emraps. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2019-11-12 09:03:08 · Gepubliceerd: 2013-10-23 14:15:44 - 34179