Brrr... samen bibberen! Romantische tips voor koude dagen

Meer ideeën voor romantische uitstapjes |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Samen de kou trotseren tijdens een warmbloedige date

9 januari 2021 Toerisme Landelijk Knisperend haardvuur, flikkerende kaarsjes en een frisse wind die door de kalende bomen waait. Koude dagen lenen zich uitermate goed voor een romantisch uitstapje. Neem je lief mee, houd elkaar lekker warm en geniet van een heerlijk dagje uit!

Foto 1. Pure romantiek in de kou: geniet van een dagje voor twee. Foto: '1208: warm me up buttercup'. Fotograaf: emraps. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Romantiek in een oldtimer

Liefde en de nostalgie van vroeger: een romantische combinatie die je vindt in een oldtimer van Vintagecars Wapenveld. Van de kou heb je niets te duchten, want je zit beschut in een Volkswagen Kever uit 1968 of een Golf 1 Cabrio uit 1985. Op de voorgeprogrammeerde retro autoradio spelen alleen maar oude hits. Alsof je in een tijdmachine bent gestapt! Neem een picknickmand mee en een thermosfles vol warme chocolademelk en ervaar samen de vrijheid van een roadtrip. Tip: Met een vintage VW toeren op de Veluwe! via DagjeWeg.NL Tickets.

Hartstochtelijke schattenjacht

Bestel lekkere hapjes bij jullie lievelingsrestaurant, steek de kaarsen aan en zet de laptop klaar. Goed glas wijn erbij en dan stap je samen in een verwaarloosd huis vol geheimzinnige kamers en verborgen hoekjes. In de online escaperoom Lost Treasure ga je op zoek naar het fortuin van verdwenen oudoom Archibald. De gedetailleerde 3D kamers nodigen uit om overal te kijken, laatjes open te trekken en goed de papieren te lezen die je op een krakkemikkige tafel vindt. Alles kan een aanwijzing zijn in deze game vol raadsels, puzzels en geheimen. Speel Lost Treasure nu met € 2,- korting!

Hand in hand langs street art

Een raket in de glazen trappenhuis van een appartementengebouw. Een uil waar de kleuren vanaf spatten. Een huizenhoge kattenkop die vanachter een boomkruin gluurt. Als je samen hand in hand door de stad slentert zorgt street art voor een wauw moment. Of het nu gaat om een kleine grap, of een kunstwerk zo hoog als een flat. En je vindt ze in meer steden dan je denkt. Download de Street Art Cities app en kijk welke stad bij jullie in de buurt street art heeft. Om te zorgen voor warme momenten tijdens jullie cozy wandeling, natuurlijk gevolgd door een arty selfie. Tips nodig? Dit zijn 7 steden vol street art.

Passie op temperatuur

Pik je geliefde op, gooi wat kolen op het vuur en geniet van een dagje in een privé sauna! Hier vergeet je de alledaagse rompslomp en kom je even helemaal bij. Onthaast in de hot tub, tank bij in de whirlpool, ontspan met een hapje en drankje in de lounge hoek en kijk elkaar diep in de ogen bij de open haard. Alleen jij en je geliefde, omgeven door weldadige warmte en luxe. Daar kom je vandaan met energie voor de hele winter! Een boost voor lijf, ziel en relatie.

Knus in de kou

Bij een strakblauwe lucht verandert Neerlands' landschap, zeker wanneer een laag herfstbladeren of sneeuw de bodem bedekt, langzaam in een sprookjesachtig vergezicht. Trek de wandelschoenen aan en ga de natuur in! Als je stevig doorloopt, blijft het lichaam vanzelf warm. Toe aan wat extra warmte? Zoek een bankje op, haal de thermosfles met warme chocolademelk, koffie of thee tevoorschijn en kruip dicht tegen elkaar aan. Romantisch én gezellig!

Geen van bovenstaande iets voor jullie? Bekijk deze ideeën voor uitjes met je partner.
Foto 2. Maak een romantische roadtrip in een oldtimer. Foto: Vintagecars Wapenveld
Foto 3. Geniet van een romantisch en fris dagje uit. Foto: '1208: true blue'. Fotograaf: emraps. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2021-01-09 11:35:07 · Gepubliceerd: 2013-10-23 14:15:44 - 34994