1

Sky ballonvaarten


-advertentiepositie-



High in the sky met Sky ballonvaarten

Ballonvaren met Sky Ballonvaarten is een onvergetelijk avontuur. Het bedrijf brengt al tientallen jaren hun gasten op grote hoogte en weet als geen ander hoe het is om veel genietende gezichten te zien. Met heteluchtballonnen voor twee tot en met vijftien passagiers zorgen het grondteam en de enthousiaste piloten ervoor dat er aandacht is voor iedereen. De onwerkelijke droom, zweven tussen hemel en aarde in pure rust en serene stilte, wordt bij hen waar. Ontdek ook zelf de oudste vorm van luchtvaart.

Sky Ballonvaarten

Bijzondere luchtvaarten

Vier een huwelijk in een luchtballon of onderneem samen met je collega's een bedrijfsuitje op hoog niveau. Ballonvaren in de avond is adembenemend, maar wat is er nou mooier dan om de wereld te zien ontwaken onder je voeten? Daarom biedt Sky Ballonvaarten unieke ochtendvaarten aan. Of ga in de winter, als je tijdens helder weer extra ver kunt kijken en het landschap misschien sprookjesachtig wit is. Bang zijn voor de kou hoeft niet, want vlak boven je zorgt de brander voor warmte. Onderweg legt de piloot graag meer uit over het ballonvaren en over de gebieden waar de ballon over vaart.

Ballonvaren is gezellig met andere passagiers, maar kan ook super romantisch met z'n tweeën, of gezellig met de familie. Kinderen moeten wel langer zijn dan 1.15 meter. Met hun vele arrangementen maakt Sky Ballonvaarten dromen waar.

Sky ballonvaarten in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.skyballonvaarten.nl

Sky ballonvaarten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.