High in the sky met Sky ballonvaarten

Sky ballonvaarten

Ballonvaren met Sky Ballonvaarten is een onvergetelijk avontuur. Het bedrijf brengt al tientallen jaren hun gasten op grote hoogte en weet als geen ander hoe het is om velen genietende gezichten te zien. Met veertien heteluchtballonnen en een grondteam, vervoeren een aantal enthousiaste piloten elk jaar ruim 7000 mensen door het luchtruim. De onwerkelijke droom, zweven tussen hemel en aarde in pure rust en serene stilte. Ontdek het mysterie van de oudste vorm van luchtvaart.

Sky Ballonvaarten

Vier een huwelijk in een luchtballon of onderneem samen met je collega een sportief bedrijfsuitje op hoog niveau. Ballonvaren in de avond is adembenemend, maar wat is er nou mooier dan om de wereld te zien ontwaken onder je voeten? Daarom biedt Sky Ballonvaarten unieke ochtendvaarten aan. Ook voor mooie wintervaarten tijdens helder weer, wanneer het landschap misschien sprookjesachtig wit is, is Sky Ballonvaarten een goede aanbieder.

Een actieve beleving

Sky Ballonvaarten kent geen nummers. Met maximaal 15 personen in een mand, krijgt iedere passagier persoonlijke aandacht. Een garantie voor een aangename vaart. De piloot legt graag meer uit over het ballonvaren en over de gebieden waar de ballon over vaart. Natuurlijk is het ook mogelijk om in kleinere gezelschappen te varen. Sky Ballonvaarten maakt van een ballonvaart iets unieks.

Zelf meehelpen

Help zelf mee en maak de ballon gereed voor vertrek. Raak vertrouwd met het materiaal door het zelf aan te raken. Voor iedereen is er een leuke taak weggelegd. Een heerlijk actief en sportief uitje. Ballonvaren is gezellig met andere nieuwe passagiers, maar ballonvaren kan ook heel intiem zijn. Knus romantisch met z'n tweeën, of gezellig met de familie, mits de kinderen langer zijn dan 1m15. Bedenk het zo gek niet, want met een keuze voor veel leuke arrangementen, maakt Sky Ballonvaarten dromen waar.

Sky ballonvaarten in Tilburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Sky ballonvaarten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.