flevoland

Flevoland B&B (11)

Bed en Breakfast Takel Inn

ZEEWOLDE, FLEVOLAND - Omgeven door water, met het strand en de jachthaven aan het Wolderwijd om de hoek, en op achthonderd meter van het centrum van Zeewolde ligt Bed and Breakfast Takel Inn. Deze B&B heeft twee 2-persoonskamers.

elke dag geopend

entree vanaf € 30,00

Doors Logies

LELYSTAD, FLEVOLAND - Doors Logies is een knus en sfeervol bed en breakfast in Flevoland met zeven ruime tweepersoonskamers. Gasten laten zich verrassen door het uitgestrekte Flevoland, de Oostvaardersplassen en het veelzijdige Lelystad.

elke dag geopend

entree vanaf € 40,00

Lelymare Logies

LELYSTAD, FLEVOLAND - Ontdek het landelijke leven en geniet van de natuur. Logeer in Scandinavische stijl bij biologische tuinderij en paardenhouderij Lelymare Logies, aan de rand van Lelystad.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,50

Bed & Breakfast De Kaap

URK, FLEVOLAND - De Bed & Breakfast van restaurant De Kaap ligt direct aan de oevers van het IJsselmeer op een kleine honderd meter van het oude winkelcentrum van Urk.

elke dag geopend

entree onbekend

Bed en Breakfast Sub 7

ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND - Bed & Breakfast Sub 7 is gelegen op een pier in de villawijk Eilandenbuurt te Almere-Buiten. De luxe appartementen zijn geschikt tot vijf personen.

elke dag geopend

entree vanaf € 50,00

Bed and Breakfast Eurohoeve

MARKNESSE, FLEVOLAND - Bed and Breakfast Eurohoeve ligt midden in de prachtige Noordoostpolder. Met het mooie Giethoorn en het gezellige Kampen in de buurt een leuke locatie voor een weekendje weg.

elke dag geopend

entree vanaf € 33,00