flevoland

Flevoland Senioren (21)

Bosbad Emmeloord

EMMELOORD, FLEVOLAND - Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,50

kinderen vanaf € 3,35

peuters gratis

Zeilen met de Stedemaeght

LELYSTAD, FLEVOLAND - De Stedemaeght is een zeilschip met allure, en niet voor niks een van de mooiste zeilschepen van Nederland. Kom aan boord an ga mee op een rondvaart over het IJsselmeer.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 86,00

kinderen vanaf € 51,00

Van iedere gast een karikatuur!

ALMERE, FLEVOLAND - Verras de gasten op een feest, jubileum of een bruiloft met een bijzonder cadeautje! Sneltekenaar Ruben komt op locatie om van iedereen een prachtige karikatuur te maken. Fantastisch entertainment voor een feestje.

elke dag geopend

entree vanaf € 345,00

Doors Logies

LELYSTAD, FLEVOLAND - Doors Logies is een knus en sfeervol bed en breakfast in Flevoland met zeven ruime tweepersoonskamers. Gasten laten zich verrassen door het uitgestrekte Flevoland, de Oostvaardersplassen en het veelzijdige Lelystad.

elke dag geopend

entree vanaf € 40,00

Vis je maaltijd bij elkaar bij Toms Creek

LELYSTAD, FLEVOLAND - In de vijvers bij Toms Creek zwemmen bijzondere vissoorten rond. Ga jij het avontuur aan en probeer je ze te vangen? Sportvissers en beginners zijn hier allemaal welkom. Leuk als origineel gezinsuitje of met je collega's!

's zondags gesloten

entree vanaf € 13,00

Van de redactie