flevoland

Flevoland Romantische uitjes (20)

Rondvluchten vanaf Lelystad

CREIL, FLEVOLAND - Bekijk de omgeving van Flevoland eens van een andere kant: vanuit de lucht! Boek een rondvlucht, een proefles of een fotovlucht bij WMF Flight Service.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 08 83 59 voor meer informatie

entree vanaf € 105,00

Zeilen met de Stedemaeght

LELYSTAD, FLEVOLAND - De Stedemaeght is een zeilschip met allure, en niet voor niks een van de mooiste zeilschepen van Nederland. Kom aan boord an ga mee op een rondvaart over het IJsselmeer.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 86,00

kinderen vanaf € 51,00

A.J. Troost Ballooning

EMMELOORD, FLEVOLAND - Vlieg mee en ervaar de stilte in de lucht. Wat een uitzicht! Een luchtballonvaart met A.J. Troost Ballooning vergeet je nooit meer.

elke dag geopend

entree vanaf € 175,00

Bed en Breakfast Sub 7

ALMERE-BUITEN, FLEVOLAND - Bed & Breakfast Sub 7 is gelegen op een pier in de villawijk Eilandenbuurt te Almere-Buiten. De luxe appartementen zijn geschikt tot vijf personen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 50,00

kinderen vanaf € 25,00

De Groene Kathedraal

ALMERE, FLEVOLAND - Een opvallend verschijnsel midden in het open landschap. De Groene Kathedraal is een prachtig en inspirerend bos, ontworpen door landschapskunstenaar Marinus Boezem.

elke dag geopend

gratis toegang

Restaurant BoatHouse

ALMERE, FLEVOLAND - Lunchen, dineren of een high tea aan de oevers van de Noorderplassen bij Restaurant BoatHouse. Een restaurant, vergader- en feestlocatie in één.

elke dag geopend

entree vanaf € 14,50

Utopolis Almere

ALMERE, FLEVOLAND - Voor de nieuwste films is er één plek in Almere, namelijk Utopolis. Zak onderuit en geniet van haarscherp beeld en geluid!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,50

kinderen vanaf € 8,00

Schaatsen, krabbelen en curlen op de indoor schaatsbaan

DRONTEN, FLEVOLAND - Plezier voor iedereen op de indoor schaatsbaan van Leisure World in Dronten. Op deze kunstijsbaan van maar liefst 8.500 vierkante meter heb je alle ruimte om je schaatsprestaties te laten zien. Have fun!

gesloten, wacht op winteropening  3 oktober t/m 19 maart, van 09:30 uur tot 22:00 uur

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 5,00

peuters vanaf € 2,50

Vakantiehuis Bij het Bos

ZEEWOLDE, FLEVOLAND - Bij het Bos is een luxe vakantiewoning in Zeewolde met veel activiteiten voor het hele gezin. Er zijn vier grote familiekamers met ieder vier bedden.

elke dag geopend

entree vanaf € 12,50