Uitstapjes vlakbij Netl de Wildste Tuin

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (1.39km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

elke dag geopend 

Midgetgolfen en heerlijke pannenkoeken eten bij De Voorst!

kraggenburg, Flevoland (1.55km)  -  Een stevige boswandeling met de hele familie en als afsluiter een lekkere pannenkoek! Hier in de polder is alle ruimte voor een familiedag of groepsuitje. Met de ideeën van Partycentrum De Voorst is het een geslaagde all-in dag!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vink Fruitboerderij

kraggenburg, Flevoland (2.56km)  -  Fruitboerderij Vink heeft een boerderijwinkel met vers fruit, groente en streekproducten. Bezoekers mogen zelf fruit plukken in de pluktuin.

's zondags gesloten 

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (2.87km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

geopend, elke dag geopend 

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (3.18km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

elke dag geopend 

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (3.29km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527-252406 / +31 (0)6-51317752 

Buitenplaats de Heeserhof - Engelse landschapstuin

ens, Flevoland (4.29km)  -  Net een beetje extra op dat verjaardagsfeest of gewoon genieten van een heerlijke Engelse high tea? Daarvoor ben je bij Buitenplaats de Heeserhof op het juiste adres.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-22393694 

Pioniersmuseum

kraggenburg, Flevoland (6.36km)  -  Alles over de grondleggers van de Noordoostpolder vind je in het Pioniersmuseum. Ga terug naar de tijd van de drooglegging van de Zuiderzee!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Los een moord op, leer boogschieten en meer spannende groepsuitjes!

baarlo, Overijssel (6.54km)  -  Klimmen met familie, sieraden maken met vriendinnen of paintballen met vrienden? De Strandhoeve heeft ruim zestig activiteiten: van een moordspel tot boogschieten en kanoën. Stel je eigen groepsuitje samen voor een topdag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 203 791 

Wandelroute Vuurtorenpad

blokzijl, Overijssel (7.31km)  -  De vuurtoren, de wijngaard, de boerderijwinkel, de akkerbouw, prachtige singels, het grazende vee; deze in alle opzichten afwisselende Kuierlattenroute zal u aangenaam verrassen!

elke dag geopend 

Beeldentuin en galerie Klein Afrika

marknesse, Flevoland (7.53km)  -  Ontdek de wereld van Afrikaanse kunst in Klein Afrika. De opbrengst van verkochte werken gaat naar de makers in Afrika.

geopend, 1 juni t/m 1 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Museum Het Gildenhuys

blokzijl, Overijssel (7.67km)  -  In Blokzijl blijft de geschiedenis levend in Museum Het Gildenhuys. Diverse exposities en een stadswandeling laten je een duik in de tijd nemen.

geopend, 's zondags gesloten 

Ontdek het mysterie van het eigenaardige eiland Schokland

schokland, Flevoland (8.43km)  -  Volg de voetsporen van 4000 jaar geleden en ontdek het mysterie van het eigenaardige eiland Schokland. Museum Schokland legt de archeologische schatten van dit Werelderfgoed bloot en neemt jonge bezoekers mee op expeditie!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland (8.43km)  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

elke dag geopend