Uitstapjes vlakbij Vink Fruitboerderij

Midgetgolfen en heerlijke pannenkoeken eten bij De Voorst!

kraggenburg, Flevoland (1.56km)  -  Een stevige boswandeling met de hele familie en als afsluiter een lekkere pannenkoek! Hier in de polder is alle ruimte voor een familiedag of groepsuitje. Met de ideeën van Brasserie De Voorst is het een geslaagde all-in dag!

in het weekend geopend 

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (1.69km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

elke dag geopend 

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (2.56km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 31 oktober, 10:00 uur 

Rijksmonument Waterloopbos

marknesse, Flevoland (2.72km)  -  Ontdek overwoekerde Deltawerken en de havens van IJmuiden in het klein. In Rijksmonument Waterloopbos zijn schaalmodellen van waterwerken uit de hele wereld te zien.

elke dag geopend 

Pioniersmuseum

kraggenburg, Flevoland (4.4km)  -  Alles over de grondleggers van de Noordoostpolder vind je in het Pioniersmuseum. Ga terug naar de tijd van de drooglegging van de Zuiderzee!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenplaats de Heeserhof - Engelse landschapstuin

ens, Flevoland (4.91km)  -  Net een beetje extra op dat verjaardagsfeest of gewoon genieten van een heerlijke Engelse high tea? Daarvoor ben je bij Buitenplaats de Heeserhof op het juiste adres.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-22393694 

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (5.39km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 09:00 uur tot 22:00 uur 

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (5.8km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)527 252 406 / +31 (0)6 51 31 77 52 

Uitkijktoren Ramspol

ens, Flevoland (6.28km)  -  Beklim Uitkijktoren Ramspol en ontdek de ‘raatbouw’ toren die jarenlang werd aangezien voor een luchtwachttoren. Ontdek ook de grootste balgstuw ter wereld.

elke dag geopend 

A.J. Troost Ballooning

emmeloord, Flevoland (6.39km)  -  Vlieg mee en ervaar de stilte in de lucht. Wat een uitzicht! Een luchtballonvaart met A.J. Troost Ballooning vergeet je nooit meer.

elke dag geopend 

Dierenpark MeerZoo - TIJDELIJK GESLOTEN

marknesse, Flevoland (6.59km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - MeerZoo is een plek waar bezoekers kunnen spelen, leren én bijzondere dieren ontmoeten.

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 29 oktober 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vink Fruitboerderij