1

Uitstapjes vlakbij Vink Fruitboerderij

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (1.69km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (2.56km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (5.8km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland (7.98km)  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

Verken het 'drijvende land' in De Wieden

sint jansklooster, Overijssel (8.23km)  -  In een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes ligt bezoekerscentrum De Wieden. Het startpunt voor een dag in het waterrijke gebied, met bewoners als de otter en de zwarte stern. Zoek ze op en geniet van de veelzijdige natuur.

Zuivelboerderij Erf 1

kampen, Overijssel (8.93km)  -  Neem een kijkje op Zuivelboerderij Erf-1! Hier uit het boerenleven zich in ambachtelijk bereide zuivelproducten. Van heerlijke vanille vla tot karnemelk en karneboter.

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (10.66km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vink Fruitboerderij