1

Uitstapjes vlakbij Miniaturenboerderij Klein...

Museumboerderij Erf 29

kampen, Overijssel (1.99km)  -  In Museumboerderij Erf 29 is te zien hoe de boeren honderd jaar geleden op deze afgelegen eilandgroep leefden.

Kamper Koggewerf

kampen, Overijssel (2.02km)  -  De Kamper Koggewerf ademt historie. Hier vind je het oudste varende schip van Nederland: de Kamper Kogge. Kom eens kijken op de werf, in de oude vissershuisjes of luister naar de verhalen van de Sprooksprekers.

Boottochten De Veerman van Kampen

kampen, Overijssel (2.33km)  -  Salonboten De Veerman van Kampen en Het Hendrikje bevaren de IJssel in de omgeving Kampen. De Veerman van Kampen is ook te huur als partyboot of vergaderruimte.

Kleinste huisje van Kampen

kampen, Overijssel (2.43km)  -  'Klein maar fijn', luidt het gezegde. En zo is het maar net. In het kleinste huisje van Kampen komt de historie tot leven met spullen uit 'grootmoeders tijd'.

Café Den Hertog

kampen, Overijssel (2.43km)  -  Een weekendje in de omgeving van Kampen? Kom gezellig een biertje drinken bij Café Den Hertog, het leukste feestcafé van Kampen.

Escaperoom Kampen

kampen, Overijssel (2.54km)  -  Escaperoom Kampen laat je het mysterie van de monniksorde oplossen. Een heuse monnik geeft je instructies en daarna moeten jullie zelf aan de slag!

De Nieuwe Toren

kampen, Overijssel (2.57km)  -  Beklim de Nieuwe Toren en geniet van een schitterend uitzicht over de stad Kampen.

Ikonenmuseum

kampen, Overijssel (2.59km)  -  Een oud klooster van de Minderbroeders in Kampen huisvest het Ikonenmuseum. Bezoek het museum en geniet van deze Oosters-orthodoxe kunst.

Stedelijk Museum Kampen

kampen, Overijssel (2.6km)  -  In het voormalige raadhuis van Kampen bevindt zich nu het Stedelijk Museum. Leer hier alles over de hoofdonderwerpen Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje!

Stadsgehoorzaal Kampen Filmhuis

kampen, Overijssel (2.6km)  -  In de Stadsgehoorzaal in Kampen verzorgt Ons Theater voorstellingen van beginnende én bekende artiesten. Het theater kent veel afwisseling in genres. Er zijn familievoorstellingen, cabaret, toneel, dans, klassiek en speciale optredens.

Filmhuis Kampen

kampen, Overijssel (2.6km)  -  Filmhuis Kampen biedt een programma met films die prikkelen en stof tot nadenken geven. Hier zie je vooral cult- en arthouse films die meestal niet uit de koker zijn van de Hollywood filmindustrie. Origineel, gedurfd en soms omstreden!

Movie Unlimited Kampen

kampen, Overijssel (2.67km)  -  Movie Unlimited Kampen is de leukste servicebioscoop in Nederland! Naast films zijn er leuke specials en arrangementen voor iedereen.

Sigarenfabriek De Olifant

kampen, Overijssel (2.71km)  -  De geur van tabak komt je tegemoet als je sigarenfabriek De Olifant binnenstapt. Hier krijg je een uniek kijkje in de sigarenindustrie van de stad Kampen.

Kinderboerderij Cantecleer

kampen, Overijssel (2.81km)  -  Bak zelf pannenkoeken, knuffel met boerderijdieren en help met hooien. Bij Kinderboerderij Cantecleer in het stadscentrum van Kampen ben je niet zomaar uitgekeken!

Het Speelgoedkabinet

kampen, Overijssel (2.84km)  -  Tijden veranderen en speelgoed verandert mee. Waarmee speelden kinderen in 1950? Ontdek het in het Speelgoedkabinet!

Orgelbouw Kaat en Tijhuis Orgelmakers

kampen, Overijssel (2.88km)  -  Bij het bedrijf van Kaat en Tijhuis in Kampen is alles te ontdekken over orgels en orgelbouw. Het bedrijf is toonaangevend ambachtelijk sinds 1950. Wil je een keer rondkijken tussen de orgels, maak dan een afspraak.

Bovenkerk

kampen, Overijssel (3.07km)  -  Bewonder de Bovenkerk in het historische centrum van Kampen. Een indrukwekkend gebouw met een bijzondere geschiedenis!

Zwembad De Steur

kampen, Overijssel (3.27km)  -  Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

Zuivelboerderij Erf 1

kampen, Overijssel (3.59km)  -  Neem een kijkje op Zuivelboerderij Erf-1! Hier uit het boerenleven zich in ambachtelijk bereide zuivelproducten. Van heerlijke vanille vla tot karnemelk en karneboter.

Gemaal Kampen

kampen, Overijssel (3.74km)  -  Gemaal Broeken en Maten is een monument en niet meer inzetbaar, maar het werkt nog steeds! Bekijk het gemaal tijdens een rondleiding of breng er een dagje door en kies uit de vele activiteiten rondom het gemaal.

Molen D'Olde Zwarver

kampen, Overijssel (4.31km)  -  Altijd al eens een molen van binnen willen bekijken? Kom dan op bezoek bij Molen d'Olde Zwarver en leer alles over de werking van deze molen.

Uitkijktoren Ramspol

ens, Flevoland (6.05km)  -  Beklim Uitkijktoren Ramspol en ontdek de raatbouwtoren die jarenlang werd aangezien voor een luchtwachttoren. Ontdek ook de grootste balgstuw ter wereld.

Stoomgemaal Mastenbroek

genemuiden, Overijssel (7.83km)  -  Bekijk een historische stoommachine en ontdek de waterkundige geschiedenis van Genemuiden en omgeving. Leerzaam én interessant!

Vink Fruitboerderij

kraggenburg, Flevoland (8.9km)  -  Fruitboerderij Vink heeft een boerderijwinkel met vers fruit, groente en streekproducten. Bezoekers mogen zelf fruit plukken in de pluktuin.

Zalkerveer en Theehuis

zalk, Overijssel (9.07km)  -  Het Zalkerveer bevaart de IJssel tussen 's-Heerenbroek en Zalk. Het is de enige overgebleven veerverbinding tussen Kampen en Zwolle.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Miniaturenboerderij Klein Kampen