1

Uitstapjes vlakbij Atelier en boerderijwinkel...

Wandelen of fietsen in Zalk

zalk, Overijssel (3.54km)  -  Zalk is een dorp met eeuwenoude monumenten en wordt omgeven door natuurgebied het Zalkerbos. Perfect voor een wandeling of fikse fietstocht.

elke dag geopend 

Zwembad De Veldkamp

wezep, Gelderland (4.72km)  -  De Veldkamp is een groot zwembad met meerdere baden en allerlei leuke faciliteiten. De 60 meter lange glijbaan moet je echt proberen!

elke dag geopend 

Park- en Beeldentuin De Schoppert

hattem, Gelderland (4.84km)  -  Het park De Schoppert is een oase van groen. Het park is omringd met buxushagen. Binnenin zijn beelden te zien en er is een vijver- en een bostuin.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september, van 10:00 uur tot 16:30 uur 

Vreugderijkerwaard

zwolle, Overijssel (4.95km)  -  De Vreugderijkerwaard is een prachtige locatie voor een heerlijke wandeling of fietstocht. In dit typisch Nederlandse rivierenlandschap kom je de meest bijzondere flora en fauna tegen.

elke dag geopend 

Kroonluchter Atelier De Rode Hoeve

oldebroek, Gelderland (5.87km)  -  Ruim duizend oude en antieke kroonluchters hangen in Kroonluchteratelier 'De Rode Hoeve' in Oldebroek. Je kan er een dagje heerlijk rondneuzen en zelfs een kroonluchter mee naar huis nemen.

open op vrijdag en zaterdag 

Molen D'Olde Zwarver

kampen, Overijssel (6.17km)  -  Altijd al eens een molen van binnen willen bekijken? Kom dan op bezoek bij Molen d'Olde Zwarver en leer alles over de werking van deze molen.

open op zaterdag 

Molen Molecaten

hattem, Gelderland (6.61km)  -  De witte watermolen in Hattem functioneerde vroeger als korenmolen en later om elektriciteit mee op te wekken. Hij verkeert in goede staat. Ontdek het molenaarsleven hier!

open op woensdag 

Molen De Fortuin

hattem, Gelderland (6.95km)  -  Molen De Fortuin is gelegen aan de fraaie stadswallen van de binnenstad van Hattem. De molen is enkele keren grondig opgeknapt en is nu elke zaterdag te bezoeken. In de molenwinkel worden meel en diverse bakmixen verkocht.

open op zaterdag 

Nationaal Park Drentsche Aa

amen, Drenthe (6.98km)  -  De Drentsche Aa is niet alleen een Nationaal Park, het is ook nog eens een Nationaal beek- en esdorpenlandschap! Maar, wat zal er dan allemaal te zien zijn?

elke dag geopend 

De romantische wereld van Anton Pieck

hattem, Gelderland (6.99km)  -  De wereld van Anton Pieck herleeft in het Hanzestadje Hattem. Het museum laat met vaste en tijdelijke exposites het werk van deze bijzondere en geliefde kunstenaar zien.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Boerderijmuseum 'De Bovenstreek'

oldebroek, Gelderland (7.02km)  -  Museum De Bovenstreek heeft een mooie oude verzameling gereedschappen die de bezoeker goed laat zien hoe de bevolking hier leefde en werkte.

geopend, 's zondags gesloten 

Haven IJsseldelta Marina Hattem

hattem, Gelderland (7.03km)  -  Ontdek de Veluwe vanaf de bruisende jachthaven IJsseldelta Marina Hattem en ontspan bij dit rustpunt voor de recreatievaart.

elke dag geopend 

Dijkpoort Hattem

hattem, Gelderland (7.16km)  -  De middeleeuwse Dijkpoort met zijn blauwwitte luikjes en vier kleine torens is een plaatje. En de toegangspoort naar vestingstadje Hattem.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 12 december, van 08:30 uur tot 17:00 uur 

Bonbonatelier A3

hattem, Gelderland (7.17km)  -  Chocolatier en patissier Jeroen Kikkert brengt zijn liefde voor chocolade en patisserie over in Bonbonatelier A3. Tijdens de demonstratie is te zien hoe al die lekkere bonbons gemaakt worden en in de workshops kun je het zelf proberen!

's zondags gesloten 

Hattem Stedentrip

hattem, Gelderland (7.2km)  -  Hattem, een prachtig stadje aan de IJssel, is een bezoek meer dan waard. Maak een mooie stedentrip!

elke dag geopend 

Grote of Andreaskerk

hattem, Gelderland (7.21km)  -  In het plaatsje Hattem staat de Grote of Andreaskerk. Dit artistieke gebouw is in het bezit van twee unieke orgels. De orgels worden regelmatig gebruikt voor orgelconcerten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 juni t/m 15 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Aan het werk met de bakker in het Nederlands Bakkerijmuseum

hattem, Gelderland (7.28km)  -  Hmm, de geur van vers brood komt je tegemoet. Stap binnen het nostalgische Nederlandse Bakkerijmuseum en in de mooie poffertjessalon. Kijk mee over de schouder van de bakker en ga zelf aan de slag!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Steur

kampen, Overijssel (7.37km)  -  Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

elke dag geopend 

Panorama Paviljoen: feestelijke arrangementen aan de IJssel

hattem, Gelderland (7.39km)  -  Iets te vieren? In het pittoreske Hattem met een weids uitzicht over het Apeldoorns kanaal en groene weilanden staat de koffie altijd klaar. Het Panorama Paviljoen onthaalt iedereen met iets lekkers en verzorgt graag feesten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 444 54 28 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Atelier en boerderijwinkel De Lindehof