1

Uitstapjes vlakbij Rivierduinpad - wandelroute

Wijngaard en wijnmakerij El Placer

lelystad, Flevoland (7.45km)  -  De biologische wijngaard El Placer is gelegen in de Groene Weiden bij Lelystad. Tijdens open dagen krijgen bezoekers de kans een kijkje te nemen in de wereld van de wijnbouw en een lekker glaasje wijn te proeven.

Duikopleiding Aquavit

lelystad, Flevoland (7.79km)  -  Haal je duikbrevet bij Duikvereniging Aquavit. Hier worden lessen gegeven volgens de normen van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Na het theoriegedeelte ga je voor de praktijk van het duiken naar zwembad De Koploper en naar open water zoals...

Wandelroute Gaospad

swifterbant, Flevoland (7.86km)  -  Ontdek de combinatie van hoogte- en dieptepunten, luwte en wind en kalmte en dynamiek bij wandelroute Gaospad. Als je door dit heuvelachtige gebied loopt, voel je het verschil in ruimte.

Belevenissenbos Lelystad

lelystad, Flevoland (7.94km)  -  Zingen, rennen en gek doen: het mag allemaal in het Belevenissenbos! Deze speelnatuur beslaat 25 hectare en biedt kinderen van 6 tot 16 jaar de kans de natuur van alle kanten te ontdekken. Vies worden mag!

Vuurtoren Urk

urk, Flevoland (8.64km)  -  Een bezoek aan de vuurtoren mag op Urk niet ontbreken. Op het hoogste punt van het voormalige eiland staat de achttien meter hoge toren.

Dagje Urk

urk, Flevoland (8.74km)  -  Loop door de doolhof van steegjes in het pittoreske dorpje Urk. Ontdek de geschiedenis van het eiland en zie wat het dorp met zijn enorme vissersvloot nu nog voor Nederland betekent.

Ginkiestocht

urk, Flevoland (8.74km)  -  Verken Urk via smalle steegjes: 'ginkies', tijdens de Ginkiestocht. Wandel met een gids langs de verborgen idyllische plekjes in het pittoreske centrum van Urk. Bij informatiecentrum Tourist Info Urk kom je alles te weten over deze wandeltocht.

Galerie Geert Weerstand

urk, Flevoland (8.8km)  -  In de oude dorpskern van Urk vind je Galerie Geert Weerstand. Naast Geerts mozaïeken, glasapplicaties en graveerwerken wordt er ook werk van andere Urker kunstenaars getoond.

Bowlingcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (8.81km)  -  Bowlingcentrum Lelystad heeft niet alleen moderne bowlingbanen, maar ook een restaurant en een overdekte ballenbak. Zo kan iedereen genieten van sport, spel en lekkernijen.

Ballorig Lelystad

lelystad, Flevoland (8.81km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is van alles te beleven. Zo kunnen de kinderen klimmen, klauteren, glijden en in de ballenbak spelen.

Zwembad De Koploper

lelystad, Flevoland (8.82km)  -  Kom zwemmen bij Sportcentrum De Koploper. Met vijf verschillende zwembaden is er voor ieder wat wils. Voor de kids is er een spannende glijbaan van 50 meter.

Kinderboerderij De Stekplek

urk, Flevoland (9.4km)  -  Met mooi en minder mooi weer vermaken de kids zich hier als de beste. Schijnt het zonnetje? Ga gezellig spelen met de schapen! Vallen de eerste druppels op je hoofd? Ren dan naar de schuur bomvol leuke dieren.

XL De Ateliers

dronten, Flevoland (10.03km)  -  XL De Ateliers organiseert workshops en cursussen op het gebied van theater en cultuur. Verder verhuurt het bedrijf haar ruimte aan kunstenaars en bedrijven uit de creatieve sector.

Kok Experience Lelystad

lelystad, Flevoland (10.4km)  -  Bij Kok Experience Lelystad beleef je een gezellig dagje uit. Kies één van de vijf activiteiten en ga de strijd aan! Ga je voor lasergamen, een escaperoom of voor het speelparadijs?

Ski-inn Dronten

dronten, Flevoland (11.26km)  -  Ski-inn Dronten is een indoor skibaan met een zogenaamde 'eindeloze piste', een ideale oefenbaan voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rivierduinpad - wandelroute