Uitstapjes vlakbij Boerderijpad - Emmeloord

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland  -  Ontdek het Boerderijpad en kom langs de velden en gebouwen van de Boerderij. Verken de zorgboerderij die werkgelegenheid biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking.

elke dag geopend 

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (0.15km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

elke dag geopend 

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (1.72km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

's zondags gesloten 

Duikvereniging De Zeewolf

emmeloord, Flevoland (1.85km)  -  De Zeewolf in Emmeloord is een gezellige vereniging voor duikliefhebbers, die opleidingen biedt aan beginnende en gevorderde duikers.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Movieskoop Cinemas Emmeloord

emmeloord, Flevoland (2.09km)  -  Movieskoop Cinemas in Emmeloord draait de grote bekende én de minder bekende films.

elke dag geopend 

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (2.09km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

elke dag geopend 

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (2.38km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Emmelerbos

emmeloord, Flevoland (2.64km)  -  Leer spelenderwijs alles over dier en natuur op Kinderboerderij Emmelerbos. Er zijn ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals nestkastjes maken.

's maandags gesloten 

Wandelroute Jaagpad

tollebeek, Flevoland (3.68km)  -  Ontdek wandelroute de Jaagpad, dit is de route voor wandelaars die de balans tussen platteland en dorp, natuur en cultuur willen ervaren terwijl ze lekker uitwaaien.

elke dag geopend 

Wandelroute Rondje Tollebeek

tollebeek, Flevoland (4.58km)  -  Ontdek wandelroute Rondje Tollebeek door Torbeek, het nieuwste dorp in de noordoostelijke polder. Kom meer te weten over de bijzondere poldergeschiedenis van het dorp en zijn omgeving.

elke dag geopend 

Goldhoorn Gardens

bant, Flevoland (4.93km)  -  Proef het Engelse landleven in de Noordoostpolder! Naast een schitterende tuin zijn er workshops, high tea's en is er een lifestylewinkel.

gesloten, open van  10 april t/m 1 september 

Pegasushof

bant, Flevoland (5.05km)  -  Met schaduwtuinen, vijverpartijen en terrassen is de moderne tuin van de Pegasushof een lust voor het oog.

gesloten, open van  16 april t/m 15 september, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

De Stekkentuin

espel, Flevoland (5.72km)  -  Wandel tussen ruim vierhonderd soorten Helleborussen, stokrozen en narcissen met hun schitterende kleurenpracht.

gesloten, open van  4 maart t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Party- en Bowlinghouse De Ducdalf

espel, Flevoland (5.78km)  -  Beleef samen met vrienden of familie een gezellige avond bij De Ducdalf in Espel. Eerst lekker gourmetten en dan bowlen!

elke dag geopend 

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (6.75km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

elke dag geopend 

Bezoekerscentrum De Gesteentetuin - Schokland

schokland, Flevoland (7.41km)  -  Maak een rondwandeling door de Gesteentetuin in het Schokkerbos en ontdek de vroegere gletsjers in Nederland.

open op zondag, donderdag en zaterdag 

Buitenplaats de Heeserhof - Engelse landschapstuin

ens, Flevoland (7.76km)  -  Net een beetje extra op dat verjaardagsfeest of gewoon genieten van een heerlijke Engelse high tea? Daarvoor ben je bij Buitenplaats de Heeserhof op het juiste adres.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-22393694 

Kinderboerderij De Stekplek

urk, Flevoland (8.01km)  -  Met mooi en minder mooi weer vermaken de kids zich hier als de beste. Schijnt het zonnetje? Ga gezellig spelen met de schapen! Vallen de eerste druppels op je hoofd? Ren dan naar de schuur bomvol leuke dieren.

's zondags gesloten 

Stichting Historisch Verpleegkundig Bezit

urk, Flevoland (8.77km)  -  Stichting Historisch Verpleegkundig Bezit is een plek waar de historie van verpleegkunde in beeld wordt gebracht.

soms geopend op dinsdag, woensdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderijpad - Emmeloord