Budgetproof dagje uit in de kerstvakantie

Extra korting op winterse uitstapjes

Online tickets voor een leuk dagje uit Nieuws door
Foto 1. Beleef Amsterdam op z'n mooist met een fiets tour tijdens Amsterdam Light Festival. Foto: A Bike, Amsterdam Light Festival.

archief oud artikel 26 december 2017 Opmerkelijk Landelijk Of je nu een hele reeks of maar een paar dagen vrij hebt deze kerstvakantie: ga lekker een dagje weg! Via DagjeWeg.NL Tickets bestel je kaartjes voor dagjes uit met korting. Bezoek een museum, miniatuurpark, paleis, of lichtfestival.

Maak een spannende zeereis

AMSTERDAM - Geen nationaal aftelmoment met vuurwerk voor het Scheepvaartmuseum dit jaar, maar wel héél veel leuke extra activiteiten voor de kerstvakantie! Maak je eigen periscoop (zo'n kijker voor bijvoorbeeld bovenop een onderzeeër) of beleef een onderwater avontuur met Rinus de Rat. Ook zijn er elke dag familierondleidingen vol verhalen over mislukte plannen en bijzondere ideeën op zee. Ga naar het Scheepvaartmuseum met 20% korting.

Tip: Bezoek Winterpaleis Het Loo nu het nog kan! Via DagjeWeg.NL Tickets bestel je gezinstickets met korting voor Paleis Het Loo.

Speuren in een miniwereld

ROTTERDAM - Wist je dat het in Miniworld Rotterdam ook donker wordt? In deze miniatuurwereld vieren ook de kleine bewoners de feestdagen. Bekijk typisch Rotterdamse hotspots als de Erasmusbrug en Euromast in het klein en spot gezellige kersttaferelen terwijl de zon ondergaat en alle gezellige lichtjes in het park beginnen te fonkelen. Bestel makkelijk tickets voor Miniworld Rotterdam en krijg een gratis speurtocht voor kinderen.

Ouderwets gezellige winterdagen

ARNHEM - In het Nederlands Openluchtmuseum beleef je een gezellige winterdag, net als vroeger! Schaatsen, sleeën, chocolademelk drinken en warme broodjes roosteren. Tot en met 21 januari 2018 geniet je hier van nostalgisch dagje uit voor het hele gezin. Vier winter in het Nederlands Openluchtmuseum met 25% korting.

Amsterdam Light Festival met korting

Foto 2. Bekijk Rotterdamse hotspots in het klein en volg een spannende speurtocht door de miniatuurwereld. Foto: Miniworld Rotterdam.

Laatst gewijzigd: 2017-12-21 17:40:24 · Gepubliceerd: 2017-12-21 16:29:55 - 2294