Romantiek en avontuur bij Burgers' Light

Burgers' Zoo |  
Nieuws door
Foto 1. Ontdek lichtgevende slakken bij Burgers' Zoo. Foto: Burgers' Zoo

Zie 's avonds ook eens dieren bij Burgers' Zoo

4 februari 2018 Toerisme Arnhem, Gelderland Van 10 februari tot en met 4 maart veranderen de Ocean, Bush en outdoorgedeelten van Burgers' Zoo na zonsondergang in Burgers' Light. Overdag ontmoet je allerlei dieren in het echt en 's avonds mag je gratis terugkomen voor een bezoekje aan het lichtfestijn. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek alle lichtgevende dieren!

Wandel langs betoverende lichtjes

Fluorscenerede vlinders, lichtgevende bloemen en vrolijk gekleurde totempalen. Tijdens Burgers' Light is de dierentuin magisch mooi. Langs de wandelroute door Ocean, Bush en het outdoorgedeelte van het park val je van de ene verbazing in de andere. Elk gebied heeft lichtgevende objecten staan, die je in het donker toe stralen. In de Ocean bewonder je zeepaardjes, kwallen en koraal, in het Bush nemen flamingo's, boomkikkers en kleurrijke bloemen je mee naar het tropisch regenwoud en ook buiten wachten allerlei dieren op je, zoals zeeleeuwen, neushoorns en slakken.

Een romantisch lichtspektakel

Vanaf 10 februari tot en met 4 maart verandert Burgers' Zoo elke dag in een mysterieuze wereld vol lichtjes. Bezoekers die overdag al komen, zijn 's avonds welkom om gratis Burgers' Light te zien. Het is ook mogelijk om alleen 's avonds te komen, tegen een speciaal tarief van een tientje per persoon. Vanaf 18:00 uur heb je drie uur de tijd om rond te dwalen tussen de verlichte objecten. Een heel avontuur voor kinderen, maar ook hartstikke romantisch voor stelletjes!

Late night snack

Honger gekregen of zin in een late night snack? In het Bush en het Park Restaurant ben je welkom voor een hapje en drankje. Daarnaast blijft de geheel overdekte speeltuin Kids Jungle ook open tot 21:00 uur. Over regen hoef je je sowieso geen zorgen te maken, want het grootste gedeelte van de wandelroute is overdekt.

Bekijk meer romantische uitstapjes op DagjeWeg.NL.

Tip: Vergeet je camera niet! Burgers' Zoo organiseert een fotowedstrijd rond de lichtfiguren van Burgers' Light. De mooiste plaatjes winnen bijzondere prijzen.
Foto 2. Duik in de Ocean van Burgers' Zoo en laat je verblinden door kleurrijke tropische vissen. Foto: Burgers' Zoo
Foto 3. Niet van echt te onderscheiden, deze giraf. Foto: Burgers' Zoo
Foto 4. Zelfs deze schattige neushoorn geeft licht! Foto: Burgers' Zoo

Laatst gewijzigd: 2018-02-08 10:41:47 · Gepubliceerd: 4 februari 2018 - 2451