1

Bling bling: het is goud wat blinkt op de Huishoudbeurs!

Olympisch thema en nieuwe boekenhoek voor vrouwenbeurs

Huishoudbeurs 2018   Nieuws door
Foto 1. Op de Huishoudbeurs vind je de laatste trends op gebied van onder andere mode, interieur, koken en beauty. Foto: Huishoudbeurs.

archief oud artikel 10 februari 2018 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Als je vanaf 17 februari tot en met 25 februari opvallend veel vrouwen met opvallend veel tassen in de trein richting Amsterdam Zuid ziet zitten, dan is dit de reden: de Huishoudbeurs! Al sinds 1950 (ja, echt) is de vrouwenbeurs een feestje voor vriendinnen, zussen en moeders en dochters. Eindeloos shoppen, in kledingkasten van BN'ers neuzen, jezelf op laten tutten, workshops volgen, genieten van optredens van Nederlandse artiesten en de nieuwste (huishoudelijke) gadgets en trends spotten. Dit jaar met een gouden thema én een nieuw onderdeel: Books & Coffee.

Trek je gouden outfit aan

De Huishoudbeurs laat zich dit jaar inspireren door de Olympische Winterspelen en gaat voor goud. Overal zie je het thema terug. Niet alleen in de aankleding van de beursvloer zelf, maar ook in het aanbod. Er zijn gouden tassen en gouden stofzuigers te koop en er is een Mini Cooper van goud te zien. Je kunt zelfs fancy drankjes proeven in een gouden kluis. Doe dan wel even je beste gouden outfit aan en ga tijdens de beurs op de kiek, dan maak je kans op 2 VIP kaartjes voor de Huishoudbeurs in 2019. Bezoekers worden aardig aangemoedigd om alles uit de kast te halen, dus less is absoluut niet more!

Als je tickets voor de Huishoudbeurs hebt, heb je die dag ook toegang tot de Negenmaandenbeurs en vice versa. Kaartjes voor beide events kosten per persoon € 15,95. De Huishoudbeurs is vanaf 17 tot en met 25 februari. De Negenmaandenbeurs is vanaf 21 tot en met 25 februari.

Boeken verslinden en koffieleuten

Nieuw dit jaar is Books & Coffee, waar het geschreven boek centraal staat. Je kunt hier de nieuwste boeken kopen en er staan meet and greets op de planning met bekende auteurs als Jill Mansell, Bobbi Eden en Peter Römer. Je kunt ook zelf in de pen klimmen tijdens een gratis workshop van de Schrijversacademie. Zogenaamde BookTubers (YouTubers met channels gericht op boeken) geven live boekrecensies en laten zien hoe ze hun kanaal gebruiken om boeken te promoten. Neem ook vooral een kookboek mee waar je vanaf wilt, want er is een 'kookboeken-ruil-kast' waar je 'm achter kunt inruilen voor een ander tweedehands exemplaar. Natuurlijk is er ook een koffiehoek; want koffie plus boeken is een gouden combinatie.

Bekijk wat er nog meer is te doen in de voorjaarsvakantie.
Foto 2. De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam noemt zichzelf het grootste vriendinnenfeest van Nederland. Foto: Huishoudbeurs.
Foto 3. De Huishoudbeurs is al sinds 1950 een populair dagje uit onder vrouwen. Foto: Huishoudbeurs.

Laatst gewijzigd: 2018-02-08 10:39:12 · Gepubliceerd: 2018-02-07 15:55:23 - 1072