100 singles gezocht voor date in de Efteling

Vind je droomprins of -prinses in het Sprookjesbos

De Efteling Nieuws door
Foto 1. Vind jij een nieuwe liefde in de Efteling? Foto: Efteling

archief oud artikel 30 mei 2018 Opmerkelijk Kaatsheuvel, Noord-Brabant Single, check. Op zoek naar een nieuwe liefde, check? Dan is de Efteling op zoek naar jou! Dit attractiepark zoekt honderd singles die op sprookjesdate willen in de Efteling en misschien zo wel hun droomprins of -prinses ontmoeten.

Efteling = sprookjes

De Efteling laat al ruim 65 jaar sprookjes werkelijkheid worden, dus wellicht zit je hier goed voor een eerste date. Lexa.nl en de Efteling nodigen op zaterdag 30 juni 100 singles uit om de Efteling en elkaar natuurlijk te ontdekken. Romantisch samen handjes vasthouden in Joris en de Draak of een romantisch ritje maken in de Droomvlucht!

Op Sprookjestour

De singles die elkaar op 30 juni voor het eerst ontmoeten, gaan op zogenaamde Sprookjestour door het attractiepark. Hierbij moeten ze allerlei verschillende opdrachten uitvoeren. Het is de bedoeling dat de singles aan het eind van de dag tijdens een borrel laten weten of ze een tweede date wel zien zitten. Singles die zich aanmelden via de website van de Efteling horen half juni of ze zijn geselecteerd.

Het ijs breken in een attractiepark

Volgens de Efteling is een eerste date in een attractiepark ideaal om direct het ijs te breken. Houden jullie ook nog eens van dezelfde attracties, dan scoor je daar extra pluspunten mee bij ruim een derde van de singles (38%), volgens onderzoek van de Efteling en Lexa.nl. "We zien al veel verliefde stelletjes in de Efteling en bedachten hoe we nog meer (toekomstige) stelletjes gelukkig kunnen maken. Met ons specialisme in het creëren van de perfecte sfeer en met behulp van de expertise van Lexa.nl, kunnen we samen de ideale Sprookjesdate maken," vertelt Hoofd Communicatie & PR van de Efteling, Femke van Es.

Foto 2. Romantisch samen verdwalen in het Sprookjesbos. Foto: Efteling

Laatst gewijzigd: 2018-05-31 11:29:20 · Gepubliceerd: 2018-05-30 12:01:24 - 6713

Dit past bij '100 singles gezocht voor date in de Efteling'