1

Superhelden Expo blijkt vies tegen te vallen

Veel klachten over Superhelden Expo in Rotterdam

Bekijk de UITagenda van DagjeWeg.NL Nieuws door
Foto 1. 'Captain America vs. Captain Marvel (42/365)'. Foto: JD Hancock. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

archief oud artikel 18 juni 2018 Opmerkelijk Rotterdam, Zuid-Holland De Superhelden Expo in Rotterdam is nogal een teleurstelling, blijkt uit de recensies en reacties op het evenement op Facebook. Bezoekers noemen de expositie een "deceptie", "geldklopperij", "veel te duur" en "onprofessioneel". De organisatie kondigde de expo aan als een "formidabele belevenis voor de hele familie" met "tot leven gebrachte superhelden".

Alle recensies negatief

"Slechtste geldbesteding ooit. Een expo van niks was het. Alleen een beetje plastic en wat lampjes. Lees de comments op de pagina's en trek je eigen conclusie. Dit voelt als oplichting. Binnen 10 minuten sta je weer buiten en heb je eigenlijk niets gezien. 24 euro weg voor twee personen. Belachelijk! Niet naartoe gaan!!" schrijft Coen Van 't Hof op de Facebookpagina van de Superheroes Expo in Rotterdam. Hij is niet de enige die er zo over denkt: alle 36 recensies op Facebook schrijven het evenement slechts één ster toe; het laagst mogelijk.

Amateuristisch en slechte kwaliteit

Volgens bezoeker Fab Mal bestaat de expositie uit twee met elkaar verbonden tenten, waar in een donker licht modellen van een paar superhelden te zien zijn. Er zijn ook een paar robotten van de Transformers die licht en geluid maken en volgens de organisatie acht meter hoog zouden zijn. Verder kunnen kinderen vechten met 'lightsabers', is er een tafel waar speelgoed en popcorn te koop is en kunnen kinderen zich laten schminken. Het speelgoed blijkt erg duur en van slechte kwaliteit, volgens Posie de Jo. Ook de entreeprijs van de expo valt niet in de smaak: € 12,- per persoon. Terwijl je volgens bezoekster Sam Jaiv binnen vijf minuten alles wel hebt gezien.

De Superhelden Expo startte zaterdag 16 juni in Rotterdam en blijft daar tot 1 juli. Daarna gaat de expositie door Europa reizen.
Foto 2. 'Captain America vs. Captain Marvel (42/365)'. Foto: JD Hancock. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

Laatst gewijzigd: 2018-06-18 16:47:43 · Gepubliceerd: 18 juni 2018 - 1821