Hijs je huis in het nieuw op de vt wonen&design beurs

Inspiratie en advies van de experts en bekende woonbladen

Meer informatie over de vt wonen&design beurs 2018 Nieuws door
Foto 1. Van de slaapkamer tot de badkamer en de tuin: alles tot in de puntjes gestyled. Foto: vt wonen&design beurs 2018

archief oud artikel 2 oktober 2018 Trends Amsterdam, Noord-Holland Wanneer de avonden langer worden en het buiten koud is, dan wordt het binnen extra gezellig. Kan het interieur van je huis wel een update gebruiken, zo voor het invallen van de winter? Dan kun je op de vt wonen&design beurs 2018 volop inspiratie vinden. Van een nieuwe vloer en wat leuke accessoires tot een volledige verbouwing: alle experts op het gebied van wonen zijn aanwezig in de Amsterdamse RAI.

Het is een soort Pinterest, maar dan in het echt! Op de vt wonen&design beurs wandel je langs de badkamer en de keuken, maar ook langs de experts op het gebied van verlichting en vloeren. Overal kun je ideeën opdoen voor in je eigen huis. De nieuwste snufjes in de keuken en de mooiste badkamers; na het bezoeken van deze beurs moet je het budget misschien wat oprekken. Stalen deuren en een binnenwand van aluminium en glas, betonlook vloeren en parket in combinatie met vloerverwarming? De trends komen allemaal voorbij.

Kijkje in de keuken van een woonblad

Vijf bekende woonbladen hebben op de beurs een eigen huis, wat ze tot in de puntjes hebben ingericht en gestyled. Kijk binnen in het vt wonen huis en in de huizen van Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen, WONEN Landelijke stijl en Ariadne at Home. Welke stijl past het beste bij jou? In de huizen vind je ook de enthousiaste redacties van de woonbladen, die bezoekers maar wat graag verwelkomen. In de door hen met zorg ingerichte huis liggen creditlijsten, waarop je meer informatie kunt vinden over de gebruikte meubels en decoratie. Zo kun je de mooiste spulletjes snel in huis halen!

Aan tafel met de expert

Op tv lijkt het zo gemakkelijk, maar mooie plaatjes worden in je eigen huis niet altijd de werkelijkheid zoals je voor ogen had. Om je verder te helpen staan de experts tijdens de vt wonen&design beurs te trappelen. Zij geven advies op maat, of dat nu op het gebied is van styling en kleurgebruik of over het gebruik van materialen. Voor persoonlijk advies moet je wel vooraf een afspraak maken via de website.

Geen zin in een grote beurs, maar wil je wel lekker struinen en leuke spullen voor in huis scoren? Bekijk dan de leukste markten en evenementen in oktober.
Foto 2. Interieurs om bij weg te dromen. Foto: vt wonen&design beurs 2018

Laatst gewijzigd: 2018-10-02 15:54:20 · Gepubliceerd: 2 oktober 2018 - 914