Laat een inspirerend verhaal of video maken

Adverteren op DagjeWeg.NL |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Nodig DagjeWeg.NL uit voor een reportage op locatie

5 december 2018 Zakelijk De mooiste verhalen schrijf je op locatie, daar is de redactie van DagjeWeg.NL het over eens. Regelmatig gaan we dan ook een dagje op pad voor een reportage of zelfs een videoreportage. Onlangs bezochten we het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en reisden we mee met Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.

Foto 1. In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen duik je in een wereld vol nostalgie. Dat laat een video op locatie goed zien. Foto: DagjeWeg.NL.

Nostalgisch dagje in het Zuiderzeemuseum

In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen heb je na een hele dag nog niet alles gezien. Op een zaterdag verkende redacteur Coby Boschma samen met de enthousiaste familie Seel het aansprekende openluchtmuseum. En enthousiast, dat bleven ze de hele dag! Vissen, netten breien, Oudhollands snoep proeven en touwslaan: de familie rolde van de ene activiteit in de andere. De videograaf legde alles vast en na afloop schreef Coby een mooie reportage over alle belevenissen. Bekijk hier het eindresultaat: "Samen op Oudhollands avontuur aan de Zuiderzee".

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

"De historische stoomtram blinkt in het zonnetje, net als de manchetknopen van de vriendelijke meneer die ons verwelkomt op het sfeervolle station." De redactie van DagjeWeg.NL reed met de stoomtram van Hoorn via Wognum, Twisk en Opperdoes naar Medemblik. En reisde vanaf daar per boot verder naar Enkhuizen. Een tijdreis terug naar 1926, toen reizen in stijl gebeurde en bovendien een groot avontuur was. Lees de reportage op DagjeWeg.NL: "Stap aan boord voor een hartverwarmende tijdreis".

Ook een reportage op DagjeWeg.NL? Nodig ons uit! Neem contact op voor de mogelijkheden: +31 (0)318 640 175.
Foto 2. Een reportage brengt de reis met de Museumstoomtrein Hoorn-Medemblik tot leven. Inspirerend voor de lezer. Foto: DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2021-01-04 08:41:28 · Gepubliceerd: 2018-12-05 13:37:37 - 811