Bied in vier stappen je tickets aan via DagjeWeg.NL Tickets!

Adverteren op DagjeWeg.NL | Redactioneel door

Makkelijk en snel. En voor iedereen

5 december 2018 Zakelijk Het leven net iets mooier maken met informatie die velen interesseert, dat is de visie van DagjeWeg.NL Tickets. Van de molen op de hoek tot de grootste attractieparken: ieder uitje krijgt de mogelijkheid tickets aan te bieden. Hoe dan? In vier stappen, het is zo gepiept!

Foto 1. Heel veel aanbieders hebben DagjeWeg Tickets al gevonden voor de verkoop van hun tickets. Kies ook voor deze makkelijke en snelle manier van verkopen.

1. Vul het verkoopformulier in

Dat kost gelukkig niet veel tijd. Vul alle gegevens in op het verkoopformulier en bepaal de prijs waarvoor je tickets wilt aanbieden. Klaar! Sla het formulier op en verstuur het zo snel mogelijk naar DagjeWeg.NL Tickets, we kunnen dan meteen met je ticketpagina aan de slag.

2. Verstuur wat mooie afbeeldingen

Kies een aantal mooie afbeeldingen die je graag terug wilt zien op je ticketpagina. Het is belangrijk dat deze afbeeldingen een hoge kwaliteit hebben en laten zien wat jouw uitje uniek maakt. De teksten mag je zelf aanleveren of je laat de redactie de informatie van je website halen. Lekker makkelijk. Er komt altijd een uniek verhaal over jouw uitje op DagjeWeg.NL Tickets te staan!

3. De redactie maakt de ticketpagina op met tekst

Tot zover jouw taken. De redactie gaat zo snel mogelijk aan de slag met je ticketpagina en maakt er een mooi geheel van. De redactie is met het schrijven van teksten altijd onafhankelijk en neemt teksten nooit letterlijk over van je website. Dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google en het maakt je ticketpagina uniek.

4. Accepteer de pagina online en de ticketverkoop

Dat was het dan! Je krijgt nog een preview van de pagina voor een laatste check en je kunt eventuele aanpassingen doorsturen. Daarna gaat de verkoop van start! Met één druk op de knop. Supersimpel toch?

Interesse? Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op via: +31 (0)318 640 175.
Foto 2. Simpel, snel, in slechts vier stappen: en je tickets worden gevonden op DagjeWeg Tickets. Foto: DagjeWeg.NL

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2019-11-05 11:25:04 · Gepubliceerd: 2018-12-05 14:37:52 - 823