1

Bied in vier stappen je tickets aan via DagjeWeg.NL Tickets!

Maak een mooie aanbieding voor een dagje uit

Adverteren op DagjeWeg.NL   Redactioneel door
Foto 1. Heel veel aanbieders hebben DagjeWeg.NL Tickets al gevonden voor de verkoop van hun tickets. Kies ook voor deze makkelijke en snelle manier van verkopen.

5 december 2022 bijgewerkt: 27 april 2023 Zakelijk Het leven net iets mooier maken en mensen inspireren eropuit te gaan, daar staat DagjeWeg.NL Tickets voor. Van de molen op de hoek tot de grootste attractieparken: ieder uitje krijgt de mogelijkheid tickets aan te bieden op dit groeiende ticketplatform. Wil je ook tickets aanbieden voor een dagje uit? Volg deze vier stappen: het is zo gepiept!

1. Vul het verkoopformulier in

Vul alle gegevens in op het verkoopformulier en bepaal de prijs waarvoor je tickets wilt aanbieden. Ook kun je hier meteen foto's uploaden. Extra voorwaarden en een koppeling met een ticketsysteem? Dat kun je ook aangeven op het verkoopformulier. Sla het formulier op en klaar!

2. Houd de status bij in het dashboard

Voordat de ticketverkoop start heb je toegang tot een persoonlijk dashboard. Daarin kun je de actuele status van de actie bekijken. En vind je de laatste stappen die je zelf moet ondernemen. Denk aan: betaalgegevens, barcodes of een koppeling met het ticketsysteem wat je in het verkoopformulier hebt aangegeven. Ook staan hier de stappen die DagjeWeg.NL Tickets nog moet nemen voor de ticketverkoop.

3. De redactie maakt de ticketpagina op met tekst

Tot zover jouw taken! De redactie gaat zo snel mogelijk aan de slag met de ticketpagina en schrijft een unieke tekst. Hierin is de redactie altijd onafhankelijk en neemt de teksten nooit letterlijk over van je website. Dit zorgt onder meer voor een betere vindbaarheid in Google. Ook stelt de redactie de juiste filters in voor jouw uitstapje, zodat het op de juiste plaats naar voren komt.

4. Start de ticketverkoop

Is alles geregeld en staan alle vinkjes op groen? Dat was het dan! Je kunt de pagina vast bekijken en eventueel aanpassingen doorsturen. En dan gaat de verkoop van start! Met één druk op de knop. Supersimpel toch?

Interesse? Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op via: +31 (0)318 640 175.
Foto 2. Simpel, snel, in slechts vier stappen: en je tickets worden gevonden op DagjeWeg.NL Tickets. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2023-04-27 20:27:36 · Gepubliceerd: 2018-12-05 14:37:52 - 1946