1

Oelala! Liefde & Lust staan centraal op Huishoudbeurs 2019

Shop hebbedingen en ontdek alles over houden van in RAI Amsterdam

Huishoudbeurs 2019   Nieuws door
Foto 1. Samen shoppen, lekker eten en genieten op de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam. Foto: Huishoudbeurs 2019.

archief oud artikel 11 februari 2019 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Al sinds 1950 komen vrouwen uit alle hoeken en gaten van Nederland massaal samen op de Huishoudbeurs. In die kuise tijden was het thema van 2019 waarschijnlijk not done geweest: Liefde & Lust. Dit jaar draait het vriendinnenfeest van 16 tot en met 24 februari om houden van. Houden van jezelf, je partner, je vrienden, je familie en natuurlijk van alle hebbedingen die daar bij horen. Van mode tot wonen en van lekker eten tot beauty: tijdens de beurs is er genoeg te eten, te shoppen en te workshoppen. Natuurlijk staan er traditiegetrouw ook allerlei optredens en shows voor bezoekers op het programma.

Pit op het Plein der Lusten

Naast liefde voor je naasten staat er op de Huishoudbeurs ook een iets pikantere liefde centraal. Voor wie dit aandurft is het Plein der Lusten the place to be. Beleef hier een virtual reality experience met mister Grey - ja, die van 50 Shades of Grey - of duik in de wereld van erotische poëzie. Het is niet alleen toekijken; je kunt op het Plein der Lusten ook zelf een dichtworkshop volgen, bh's pimpen en een praatje maken met sexpert Mandy Ronda.

Liefde voor het leven

Een lekker wijntje, lekker eten en genieten van optredens. Er is genoeg om liefde voor te hebben op de Huishoudbeurs. Onder anderen Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk en Charly Luske treden voor de dames op. Er is ook aandacht voor een beetje TLC (tender love and care) voor jezelf. Hoe ga je goed met je geld om? En hoe zorg je goed voor jezelf? Financieel expert Annemarie van Gaal en duizendpoot Wendy van Dijk geven advies in leuke workshops.

Negenmaandenbeurs 2019

Bezoekers van de Huishoudbeurs hebben vanaf 20 tot en met 24 februari ook toegang tot de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. De Negenmaandenbeurs is perfect voor zwangere vrouwen en kersverse ouders.
Foto 2. Mode, beauty, interieur; je vindt van alles op de Huishoudbeurs. Foto: Huishoudbeurs 2019.
Foto 3. Maak er een vriendinnenuitje of ga met je dochter, zus of moeder naar de populaire vrouwenbeurs. Foto: Huishoudbeurs 2019.

Laatst gewijzigd: 2019-02-08 12:50:00 · Gepubliceerd: 2019-02-07 16:45:42 - 1263