Kijk achter de schermen van Zapplive

Flits door de tijd in Beeld en Geluid | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Zapplive staat in het hemelvaartweekend in Beeld en Geluid

18 mei 2019 Toerisme Hilversum Staat de tv iedere zaterdagochtend aan voor Zapplive? Dan moet je in het hemelvaartweekend - van 30 mei tot en met 2 juni - zeker naar Beeld en Geluid. Dan kun je een kijkje nemen achter de schermen van Zapplive, op de foto in de studio en met Klaas van Kruistum himself de spellen spelen. En daarnaast kun je ook nog koken met Pierre Wind en meedoen aan de workshop verslaggeving, vol tips en tricks voor razende reporters. Oh, en vergeet je geen handtekeningen te scoren?

Foto 1. Kijkje achter de schermen bij Zapplive! Foto: Beeld en Geluid

Speel zelf mee in Zapplive

Tijdens het hele hemelvaartweekend kun je om 13:00 uur en om 15:00 uur zien hoe het eraan toe gaat bij Zapplive. Je krijgt een kijkje achter de schermen en speelt tegen Klaas van Kruistum of tegen Sosha Duysker (op vrijdag 31 mei). Sosha vervangt de komende weken Saskia Weerstand bij Zapplive Checkt, de nieuwe YouTube-serie van Zapplive. En wie is de grootste kenner van Zapplive? Een test zal het uitwijzen... bereid je dus goed voor!

Bakken met Pierre Wind

Pierre Wind staat bekend om zijn gekke recepten en fratsen. Maak samen met hem een recept - wat je vervolgens lekker zelf opeet - in een leuke inloopworkshop. Aansluitend aan het zaalprogramma waarin Pierre zijn creatie demonstreert, maak je het in een mini-workshop zelf na. Deze workshop is op inloop van 14:00 uur tot 14:45 uur en van 16:00 uur tot 16:45 uur.

Workshop verslaggeving: word reporter van Zapplive

Wil jij ook video’s maken voor Zapplive? Dat kan! Zapplive is op zoek naar 5000 jonge verslaggevers door het hele land. In de workshop verslaggeving krijg je allerlei handige tips en tricks om zelf de mooiste video’s te maken. Oefen met filmen, stel de juiste interviewvragen en monteer je video af. De beste video van het weekend krijgt een plekje op de site van Zapplive! De workshop is op inloop tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

Op de foto in de studio

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de studio van Zapplive? Ga op de foto voor het groene scherm en waan je in de echte studio!

Praktische informatie

Kom je ook naar Zapplive in het hemelvaartsweekend?
  • Wanneer: donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni;
  • Elke dag tussen 11:00 uur en 17:00 uur in Beeld en Geluid;
  • Voor wie? Voor iedereen van zeven tot en met dertien jaar;
  • Prijs: voor het zaalprogramma geldt de reguliere toegangsprijs + € 2,50.
Foto 2. Ga je winnen van Klaas van Kruistum? Foto: Beeld en Geluid
Foto 3. Of bind je de strijd aan met Sosha Duysker? Foto: Beeld en Geluid
Laatst gewijzigd: 2019-05-21 17:24:51 · Gepubliceerd: 2019-05-16 15:04:38 - 780