1

Geef DagjeWeg.NL vijf sterren!

Strijd om titel Website van het Jaar 2019 barst los

Stem op DagjeWeg.NL Redactioneel door
Foto 1. Wordt DagjeWeg.NL Website van het Jaar 2019? Foto: DagjeWeg.NL

archief oud artikel 10 september 2019 Toerisme Landelijk Voor het zesde jaar op rij is DagjeWeg.NL genomineerd voor de titel Website van het Jaar. Een hele eer! Tot en met 25 oktober kan iedereen zijn stem uitbrengen op DagjeWeg.NL in de categorie Vrije Tijd. Dit keer willen we de titel wel eens winnen! Geef jij DagjeWeg.NL vijf sterren?

Meer dan 7000 uitjes in Nederland

Ieder jaar vinden miljoenen mensen een bestemming voor hun dagje uit op DagjeWeg.NL. Sinds 2005 hebben we een database opgebouwd met ruim 7000 uitjes om uit te kiezen en nog elke dag komen daar nieuwe uitjes bij. Van de grootste attractieparken tot de molen op de hoek: DagjeWeg.NL streeft er naar om ieder plekje wat het bezoeken waard is te belichten. Zodat iedereen iets leuks vindt om te doen in de buurt. Elk dagje uit in Nederland heeft een eigen, unieke beschrijving met alle praktische informatie. De redactie vult deze database aan met actuele artikelen en reportages om je in elk seizoen en met elk gezelschap op weg te helpen. Als kroon op dit werk hoopt DagjeWeg.NL tot en met 18 oktober zoveel mogelijk stemmen te bemachtigen en de titel Website van het Jaar 2019 te winnen!

Geef DagjeWeg.NL vijf sterren en help ons winnen!

DagjeWeg.NL vernieuwd!

We houden onze bezoekers graag tevreden. Daarom werken we al enkele maanden aan een verbeterde versie van de DagjeWeg.NL App. Met de app vind je altijd de leukste uitjes in jouw omgeving. Hoe verder je naar beneden scrolt, hoe verder weg de uitstapjes. Naast de vernieuwing van de app hopen we in de komende maanden ook DagjeWeg.NL zelf te vernieuwen. Geef ons je stem voor Website van het Jaar en laat ons meteen weten wat je van DagjeWeg.NL vindt. Stem op de Website van het Jaar.

Wat vinden anderen van DagjeWeg.NL?

We vinden het namelijk altijd leuk de mening van onze bezoekers te horen! Deze antwoorden kreeg DagjeWeg.NL de afgelopen maanden op de vraag: Wat vind je van DagjeWeg.NL? Heb je tips?

  • "Goede site om goedkoper met gezin weg te kunnen."
  • "Leuk! Kortingen en groot aanbod."
  • "Heel overzichtelijk en leuk dat er dingen bij zijn die je niet als eerste bedenkt."

De verkiezing van Website van het Jaar

De Website van het Jaar is voor websites de ultieme publieksprijs en de verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. Tot en met 18 oktober kan iedereen stemmen op de beste website in 37 verschillende categorieën. Het publiek kiest in iedere categorie zijn of haar favoriete website en beoordeelt deze vervolgens op ontwerp, navigatie, inhoud en aanbeveling In iedere categorie komen zo twee winnaars naar voren: de populairste website en de beste website. De overall winnaar wordt gekozen aan de hand van de beste relatieve beoordeling binnen de categorieën en het aantal stemmen. Vorig jaar zijn er bijna 400.000 stemmen uitgebracht op de Website van het Jaar. Buienradar was toen de overall winnaar.

Winnaars Website van het Jaar-verkiezing

Voor Buienradar in 2018 waren er al heel wat andere websites die de titel Website van het Jaar kregen. De verkiezing van de Website van Jaar is al in 2004 in het leven geroepen om de beste Nederlandse websites te bekronen. Dat begon met een verkiezing van de beste websites in tien categorieën. Het aantal categorieën is sindsdien meer dan verdriedubbeld! In 2014 kwam daar de categorie Vrije Tijd bij en ontving DagjeWeg.NL voor het eerst een nominatie. Dat er online een heleboel veranderd is zie je terug in de lijst winnaars van de titel Website van het Jaar. Elf jaar geleden won Hyves nog; inmiddels is het al zes jaar geleden dat het sociale platform ter ziele ging. Ook de naam Yunoo.nl bestaat niet meer, maar de website met het huishoudboekje nog wel. Tweakers.net daarentegen is still going strong onder dezelfde naam.

  • 2018: Buienradar
  • 2017: Radar
  • 2016: Politie.nl
  • 2015: Politie.nl
  • 2014: Tweakers Pricewatch
  • 2013: Beter Spellen
  • 2012: Tweakers.net
  • 2011: Tweakers.net
  • 2010: Yunoo.nl
  • 2009: Tweakers.net
  • 2008: hyves.nl
  • 2007: google.nl
  • 2006: zylom.nl
  • 2005: Postbank.nl
  • 2004: tien categorieeën met tien winnaars (zie: Uitslag winnaars 2004 Website van het Jaar, bron: NU.nl)

Breng je stem uit op de Website van het Jaar 2019

Gaat DagjeWeg.NL er dit jaar met de titel vandoor? Dat is aan jou! Wij hebben dit jaar weer ons best gedaan om iedereen te inspireren en de weg te wijzen naar de leukste dagjes weg. Geef DagjeWeg.NL vijf sterren en help ons winnen!
Foto 2. Stem ook op de Website van het Jaar 2019 en maak kans op mooie prijzen. Foto: DagjeWeg.NL

Laatst gewijzigd: 2019-10-23 19:20:08 · Gepubliceerd: 10 september 2019 - 1588