Spelen tussen dino's in het duister

Dinoland in het donker is terug deze herfstvakantie

Dinoland in het donker Nieuws door
Foto 1. Dinoland in het donker maakt Dinoland Zwolle extra leuk en spannend in de herfstvakantie! Foto: Dinoland Zwolle.

archief oud artikel 15 oktober 2019 Toerisme Zwolle, Overijssel Mysterieuze rookwolken belemmeren het zicht. Je sluipt met toegeknepen ogen door het donker en ziet langzaam een gigantisch, lichtgevend beest opdoemen uit de rook. Het is een dino! Tijdens Dinoland in het donker is Dinoland Zwolle extra avontuurlijk om te verkennen. Als de schemering valt, beginnen dino's licht te geven en zweven geheimzinnige rookwolken het park binnen. Spannend!

Duisternis vol dinosauriërs

Na het succes van vorig jaar komt Dinoland in het donker deze herfstvakantie terug. Door het hele dinopark worden de dino's sfeervol belicht. Groene en paarse glimmende triceratopsen, stralende T-rexen en mysterieuze rookwolken kruisen je pad. Het park is tijdens het evenement gewoon open zoals altijd. Bewonder dus meer dan vijftig levensechte dinosaurussen, waarvan de grootste wel dertig meter hoog is. Klim en klauter over het parcours, graaf archeologische vondsten op en speel potjes minigolf en lasergame tussen de prehistorische beesten. Laat je schminken als dino en ga in het donker op de foto met andere lichtgevende soortgenoten! Tijdens de herfstvakantie is er in de dinospeeltuin extra veel te doen.

Dinoland Zwolle

Dinoland in het donker is vanaf 16 tot en met 27 oktober te bezoeken. Dinoland Zwolle is in deze periode geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur. In het park vind je binnen en buiten allerlei attracties en speeltoestellen in dinostijl. Er is zelfs een T-Rextaurant met frietjes in de vorm van dinosaurusklauwen en je kunt tussen de dino's klimmen, spelen, speuren en rondrennen à la Jurassic Park.

Dit vind je vast ook interessant

Foto 2. Rawr! Wat doemt daar op in het duister? Foto: Dinoland Zwolle.
Foto 3. Lekker klimmen tussen de dino's of één van de andere vele activiteiten. Foto: Dinoland Zwolle.

Laatst gewijzigd: 2019-10-15 08:37:11 · Gepubliceerd: 15 oktober 2019 - 1876