Sprookjesachtig winterparadijs: Country & Christmas Fair

Kom in de kerstsferen in de weelderige tuinen van Kasteel de Haar

Country & Christmas Fair 2019 Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Kom alvast in de stemming voor de mooiste tijd van het jaar op de Country & Christmas Fair. Foto: Country & Christmas Fair © DEEK Fotografie.

archief oud artikel 13 november 2019 Toerisme Haarzuilens, Utrecht Gigantische kerstbomen, duizenden fonkelende lichtjes, de geur van glühwein en warme wafels. Hmm, dat klinkt als een winters walhalla. En dat is het ook! Kom op de sfeervolle Country & Christmas Fair alvast in de stemming voor de mooiste tijd van het jaar. In de tuinen van Kasteel de Haar waan je je in een winters schilderij van Anton Pieck.

Genieten op de Country & Christmas Fair

Een Dickens-koor zingt klassieke carols en overal fonkelen glimmende kerstballen en gezellige lichtjes je tegemoet. Met de donkere winterlucht boven het statige Kasteel de Haar lijkt de Country & Christmas Fair wel een wintersprookje! Al 22 jaar bezorgt deze winterfair een overgetelijke kerstbeleving. Shop brocante en winterse hebbedingen, geniet van Carol Singers en swingende Big Bands en ontmoet de kerstman himself in zijn eigen kerstwoning! Als het winterzonnetje aan de horizon is verdwenen, worden de vuurkorven ontstoken en barst de magische licht- en watershow los. Struin op je gemak langs de kraampjes, geniet van glühwein, warme choco en poffertjes en verheug je op de meest gezellige feestdagen van het jaar.

Kerstshoppen in stijl bij honderden stands

De Country & Christmas Fair is niet alleen een sfeervol dagje uit, maar ook een hele goede shopsessie. De fair telt namelijk meer dan 220 stands, die allemaal tot in de late uurtjes open blijven. Antieke items, ambachtelijke kazen, accessoires voor in huis, kerstcadeautjes, kleding en sieraden, wijnproeverijen; er is keuze zat. Door de tuinen klinkt winterse livemuziek en alle kraampjes zijn verwarmd en gezellig aangekleed, wat het rondstruinen nog leuker maakt. Glaasje glühwein en een hapje erbij en genieten maar!

Country & Christmas Fair 2019

Foto 2. Een sprookjesachtige kerstfair op een unieke locatie: de tuinen van Kasteel de Haar. Foto: Country & Christmas Fair © DEEK Fotografie.

Laatst gewijzigd: 2019-11-13 09:39:40 · Gepubliceerd: 13 november 2019 - 2537