1

Dames en heren, welkom in het kerstcircus!

Ouderwets genieten bij een winters circus

Kerstcircus Nijmegen Redactioneel door
Foto 1. Dames en heren, hooggeëerd publiek: welkom in het kerstcircus! Foto: © Kerstcircus Ahoy | Charles Batenburg.

archief oud artikel 8 december 2019 Toerisme Landelijk Spannende stunts waar je spontaan je adem van inhoudt, grappige clowns en bizar lenige acrobaten. Geniet met de hele familie van een kerstcircus! Bezoek deze kerstvakantie één van onderstaande winterse circusshows.

Kerstcircus Nijmegen

Nijmegen, Gelderland - Dames en heren, hooggeëerd publiek: de familie Freiwald heet u van harte welkom in Kerstcircus Nijmegen! Van 20 december tot en met 5 januari strijkt het circus voor de tiende keer neer in Nijmegen. Een jubileum, dus de show wordt extra spectaculair. Geniet twee uren lang van hilarische clowns, bloedstollende stunts, extreem lenige acrobaten en vlugge jongleurs.

Kerstcircus Ahoy

Rotterdam, Zuid-Holland - Geniet van een van de oudste en grootste circussen tijdens Kerstcircus Ahoy. Van 21 tot en met 30 december wordt Rotterdam Ahoy omgetoverd tot een gigantisch circus. Een gekke clown, mooie paarden, slimme en schattige hondjes en een nog nooit eerder in Nederland vertoonde act: de dubbele Wheel of Death. Dat belooft een zinderende act te worden... Natuurlijk zit er in de show ook een vleugje romantiek.

Groot Kerstcircus Leiden

Leiden, Zuid-Holland - Van 21 tot en met 29 december heeft Leiden haar eigen kerstcircus op de Lammermarkt. Bezoek Groot Kerstcircus Leiden en laat je wegblazen door acrobaten op ronkende motoren, kruisboogschutters en grappige - en eeuwig onhandige - clowns. De show vindt plaats in een grote verwarmde tent die extra kerstig versierd is. Sowieso is de stad in deze periode extra sfeervol: de historische binnenstad lijkt wel een winterwonderland.

Groot Kerstcircus Den Haag

Den Haag, Zuid-Holland, Malieveld - Al meer dan twintig jaar een begrip op het Malieveld in de kerstvakanties: het Groot Kerstcircus Den Haag. Dit jaar zijn er shows van 21 tot en met 30 december en van 2 tot en met 5 januari. De show zit vol sprookjes, dansende draken, magiërs, mystieke acts en waanzinnige acrobaten. Speciaal voor deze editie zijn er toptalenten vanuit China overgevlogen.

Internationaal Kerstwintercircus Parktheater

Eindhoven, Noord-Brabant - Bezoek van 21 tot en met 29 december het Internationaal Kerstwintercircus in het Parktheater. Jongleurs, trapeze acts, clowns, acrobaten en een live orkest: talenten van over de hele wereld komen voorbij in de show. Buiten het theater kunnen kinderen zelf trucjes uitproberen, zijn er gezellige eetkraampjes en is er een winterse schaatsbaan. Zelf schaatsen meenemen hoeft niet, die kun je gewoon op locatie lenen.

Kerstcircus Etten-Leur

Etten-Leur, Noord-Brabant - De familieshow van Kerstcircus Etten-Leur heeft een extra magisch tintje! Het terrein is versierd met duizenden lampjes, kerstbomen, pluche en klatergoud. De show is lekker klassiek, met topacrobaten, prachtige dieren, clowns en een groot live orkest. Het circus vindt plaats in een grote, verwarmde tent. Nostalgisch! Bezoek Kerstcircus Etten-Leur van 21 tot en met 30 december of van 2 tot en met 5 januari.

Meer leuke ideeën

Foto 2. Geniet met het hele gezin van een ouderwets gezellige circusshow. Foto: © Kerstcircus Ahoy | Charles Batenburg.

Laatst gewijzigd: 2020-01-02 08:45:24 · Gepubliceerd: 8 december 2019 - 1649