Snurken in het Sprookjesbos: blijf slapen in de Efteling

De Efteling | Nieuws door

Het kan: overnachten tussen de attracties in de Efteling

10 januari 2020 Opmerkelijk Kaatsheuvel, Noord-Brabant Droom je al jaren van een overnachting in de Efteling? Groot nieuws! Deze zomer komen dromen uit: in samenwerking met Natuurhuisje opent de Efteling voor één nacht haar deuren voor een sprookjesachtige overnachting midden in het park. Drie gezelschappen mogen in het pretpark blijven tot ver na sluitingstijd. Speciaal voor de actie worden drie tijdelijke accommodaties in orde gemaakt in het pretpark.

Foto 1. Blijf slapen in het Sprookjesbos! Er is hier ruimte voor maar liefst twaalf slaapgasten. Foto: De Efteling.

Slapen in de Efteling

Nog nooit eerder opende de Efteling 's nachts haar deuren, maar deze zomer maken ze er een complete logeerpartij van. Op drie locaties in het park worden sprookjesachtige slaapplaatsen gereedgemaakt. Val in slaap in het Sprookjesbos, droom weg op het water bij de Vliegende Hollander of sluit je ogen in het knutselhok van de ondeugende jongens Max & Moritz. Inderdaad, de nieuwe familie-achtbaan die dit jaar opent. Maar zo'n bijzonder logeerpartijtje is niet voor iedereen weggelegd...

Hoe doe je mee?

Deze unieke overnachting moet je verdienen! Alleen door de meest sprookjesachtige motivatie door te geven op de website van Natuurhuisje maak je kans. Verzin een creatieve reden waarom juist jij in het park zou moeten blijven slapen en geef je verhaal een betoverend tintje. Misschien lig jij deze zomer wel schaapjes te tellen in de Efteling! Je kunt met de actie meedoen tot 21 januari 2020.
Foto 2. Of dobber met z'n tweeën romantisch naast de Vliegende Hollander. Foto: De Efteling.
Foto 3. De nieuwe familie-achtbaan Max en Moritz krijgt ook een eigen accommodatie, voor vier personen. Foto: De Efteling.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-14 10:13:58 · Gepubliceerd: 2020-01-09 17:17:21 - 548