1

5 mooie campagnes in de kerstvakantie

Doe inspiratie op met eerdere campagnes op DagjeWeg.NL

Adverteren op DagjeWeg.NL Redactioneel door

archief oud artikel 20 januari 2020 Toerisme Landelijk Na een drukke decembermaand en natuurlijk de kerstvakantie is het even wat rustiger op DagjeWeg.NL. Maar niet voor lang! Nog maar een paar weekjes en dan is het alweer voorjaarsvakantie. Wil je een campagne plannen op DagjeWeg.NL? Check dan deze 5 campagnes van aanbieders die in de kerstvakantie campagne voerden.

 1. Den Haag Marketing

  - In december wordt er volop gezocht op kerstmarkten. De Royal Christmas Fair viel op, door de Native Billboard Campagne en XXL Channel Campagne van Den Haag Marketing. Have a Royal Winter! (Foto 1)
 2. VVV Zuid-Limburg

  - Als mooiste kerstregio van het land presenteerde VVV Zuid-Limburg de provincie met een mooie XXL Channel Campagne op verschillende channels. Een mooie uitnodiging voor gezinnen, stellen en vriendinnen voor een bezoek aan de kerstmarkten en andere activiteiten in de kerstvakantie. (Foto 2)
 3. De Orchideeën Hoeve

  - De warmte van De Orchideeën Hoeve straalde van hun Native Billboard Campagne af deze kerstvakantie. De donkere dagen doorbrengen in een tropische jungle: wie wil dat niet? (Foto 3)
 4. Slot Loevestein

  - Op Slot Loevestein kwam jeugdheld Floris langs! De bekende TV-serie Floris is deels opgenomen bij het slot en in de kerstvakantie was er een tijdelijke tentoonstelling te zien en stonden er kaarsverlichte rondleidingen op het programma. De Native Billboard Campagne bracht alvast een beetje sfeer over op DagjeWeg.NL. (Foto 4)
 5. Toverland

  - Speciaal voor de Magische Winterweken opende Toverland een extra themagebied, met achtbaan Troy. En er reed een Christmas Coaster! Op DagjeWeg.NL kregen bezoekers vast een beetje magie mee door de Native Billboard Campagne. (Foto 5)

Foto 1. Sprookjesachtige kerst in Zuid-Limburg. Foto: VVV Zuid-Limburg
Foto 2. Twinkelende lichtjes in de jungle. Foto: De Orchideeën Hoeve
Foto 3. Slot Loevestein vierde een sfeervolle kerstvakantie met het Floris Festival. Foto: Slot Loevestein
Foto 4. Magische Winterweken in Attractiepark Toverland! Foto: Toverland

Laatst gewijzigd: 2020-06-22 11:35:23 · Gepubliceerd: 2020-01-16 12:41:54 - 355


-advertentiepositie-