Inside Design

Voorbeelden van routes, de locaties en het programma aanbod vind u op deze site. |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

26 september 2005 Amsterdam, Zuid-Holland Ruim 150 ontwerpers uit binnen- en buitenland presenteren op 100 toplocaties in Amsterdam de nieuwste snufjes op designgebied op Inside Design. Nog tot en met zondag 2 oktober zijn verschillende topmerken vertegenwoordigd op het gebied van meubels, verlichting en woonaccessoires.

Mix van creativiteit, innovatie, cultuur en design

Met een zeer uitgebreide programmering is er op de 100 locaties van Inside Design genoeg te zien en vooral te beleven. Er zijn bijvoorbeeld meet & greets, ontwerpwedstrijden en cocktailparty’s. Daarnaast worden er verschillende lezingen gegeven en interieuradvies. Een kleine blik in de agenda van de komende week: - Dinsdag 27 september: ‘Ontwerpers ontmoeten het bedrijfsleven’, een lezing van Ikea in de Kompaszaal van Loods 6 aan de KNSM-Laan; - Donderdag 29 september: Inspiratiedag met professionals over bijzonder design en vernieuwende woonideeën in de Kompaszaal van Loods 6; - Zondag 2 oktober: Interieuradvies door tien ontwerpers in Post Asterdam aan de Oosterdokskade 5.

De locaties

De meeste locaties bevinden zich in Amsterdam, in bijvoorbeeld de van Baerlestraat bij Villeroy & Boch, maar ook in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel. De locaties variëren van woonwinkels en musea tot galerieën, fabrieksgebouwen en hotels. Er zijn verschillende routes samengesteld, maar er is ook de mogelijkheid een geheel eigen route samen te stellen. De routegids is gratis af te halen bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam, Amsterdam Toerisme & Congres Bureau en de verschillende deelnemende locaties. Ook zijn er verschillende routes te vinden op de site van Inside Design.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-09-26 11:41:43 - 856