We kunnen weer op safari in Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen | Nieuws door

Safaripark Beekse Bergen weer open vanaf 25 mei

8 mei 2020 Toerisme Hilvarenbeek, Noord-Brabant Hakuna matata, een safari in eigen land zit er deze zomervakantie nog steeds in. Safaripark Beekse Bergen opent vanaf 25 mei weer de poorten. De wandelsafari, autosafari, het dierenpark en de vakantieparken gaan allemaal open. General manager Rens Willemsen: "Het wordt misschien wat anders dan mensen gewend zijn, maar de beleving zal hetzelfde zijn. Ze kunnen genieten van de ruimte, het mooi aangelegde park en uiteraard alle dieren. We gaan er alles aan doen om onze bezoekers een veilige, verantwoorde en vooral plezierige dag te bieden."

Foto 1. Safaripark Beekse Bergen opent vanaf 25 mei. Een dagje uit hier voelt als vakantie in eigen land. Foto: Safaripark Beekse Bergen.

Wandelsafari en autosafari

Een verre vliegreis zit er voorlopig niet in, dus des te fijner dat een safari in het zuiden des lands weer een mogelijkheid is. De wandelsafari gaat vanaf 25 mei ook weer open, maar dan met een verplichte looprichting. Hierdoor zie je nog steeds alle dieren, zonder dat je onverwacht in een druk publiek komt te staan. Op locatie zijn crowdmanagers die helpen de boel onder controle te houden. Binnenverblijven en voederdemonstraties zijn voorlopig niet aan de orde en de bussen en boot worden niet gebruikt. De autosafari is wel toegestaan.

Nieuw: Safari Drive

Voor wie trek krijgt van zo'n safari, zijn de horeca in het park nog gewoon geopend. Wel in een nieuw jasje; je kunt alleen bestellen en afhalen. Voor de autosafari is er een Safari Drive gemaakt. Een zogeheten drive-thru speciaal voor dagjesmensen in auto's, zodat ze eigen horeca op de safariroute hebben.

Verplicht online reserveren

Zoals zoveel uitjes hanteert Beekse Bergen ook een maximum aantal bezoekers dat vooraf in tijdslots een bezoek moet reserveren. Langzamerhand zal het toegestane maximum aantal bezoekers per tijdslot verhogen, als alles goed gaat. Het safaripark sloot op 14 maart de deuren vanwege de coronacrisis. In de tussentijd heeft het dierenpark achter de schermen aanpassingen gedaan om aan de veiligheidsregels in de anderhalvemetermaatschappij te kunnen voldoen.

Vakantiepark en Safari Resort

De chalets, safaritenten en bungalows in het wildlife park bleven tijdens de sluiting beschikbaar voor boeking. Abonnementhouders en gasten van Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen kunnen vanaf 15 mei al het dierenpark weer bezoeken.

Dierentuinen in coronatijd

Foto 2. Safari in eigen land. Overnachten in het Vakantiepark en Safari Resort voelt als een verre reis. Foto: Safaripark Beekse Bergen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-05-08 13:13:15 · Gepubliceerd: 2020-05-08 09:28:46 - 687