Avontuurlijke zomeravonden in attractieparken

Dagje uit in zomervakantie | Nieuws door

Deze pretparken zijn in de zomervakantie ook 's avonds open

23 juli 2020 Toerisme Landelijk Zomeravonden in de achtbaan! Veel attractieparken zijn deze zomervakantie ook 's avonds open. Met een avondticket heb je alsnog toegang tot alle attracties, maar is het extra sfeervol in het park en betaal je soms ook nog eens minder geld voor je kaartje. Deze pretparken hebben deze zomer een avontuurlijk avondprogramma. Psst: ook erg geschikt voor een zomerse date.

Foto 1. Nog spannender in het donker: de Baron. De Efteling is deze zomer extra lang geopend. Foto: De Efteling.

Extra magie in De Efteling

Kaatsheuvel, Noord-Brabant - De Efteling is sowieso een sprookjesachtig dagje uit maar het park in het donker beleven geeft net dat beetje extra. In juli en augustus kun je speciale avondtickets kopen. Hiermee scheidt het park de dagjesmensen van de avondmensen, zodat meer mensen op een verantwoorde manier het park kunnen bezoeken. En dat loont! Je betaalt per persoon minder voor je ticket en de beleving is extra bijzonder. Het Sprookjesbos in het donker, met fonkelende lichtjes tussen de bomen, is extra magisch. En achtbanen als de Baron, Python en Vliegende Hollander zijn in het duister nóg spannender.

Wild West Summer Nights in Slagharen

Slagharen, Overijssel - Attractiepark Slagharen barst van de gezinsvriendelijke attracties en verkoelende waterattracties. Voor een zomers dagje uit zit je hier sowieso goed. In de vakantie plakt het park hier Wild West Summer Nights aan vast. Op woensdag- en zaterdagavonden in de periode van 22 juli tot en met 15 augustus sluit het park af met zomerse muziek en een gezellige barbecue. Inclusief een dj, cocktails en mocktails, meet and greets met mascottes Randy en Rosie en attracties die extra lang open blijven. Leuk: op vrijdagen komen artiesten als Wolter Kroes en Vengaboys langs.

Zinderende Zomeravonden in Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel - Tientallen spannende attracties en shows zorgen voor een avontuurlijk dagje uit in Avonturenpark Hellendoorn. Deze zomer gaan ze extra lang door met de Zinderende Zomeravonden. Op 22 juli, 29 juli, 5 augustus en 12 augustus is het park open tot 22:00 uur. Vanwege het coronavirus slaan ze dit jaar tijdens de zomeravonden de vuurwerkshow over, maar dat mag de pret niet drukken. Beleef alle attracties in het donker, wandel tussen de sfeervolle lichtjes door het park en geniet extra lang van een zomers dagje uit.

Summer Camp in Attractiepark Toverland

Sevenum, Limburg - Voor het geval de gedetailleerde themawerelden en magische attracties dit nog niet duidelijk genoeg maken: als Attractiepark Toverland iets doet, doen ze het all the way. Dat geldt ook voor de zomeravonden! Het park is niet alleen tot 21:00 uur geopend tot en met 23 augustus, maar heeft zelfs een Summer Camp. Een pop-upcamping in het park, waar je met je eigen tentje neer kunt strijken om 24/7 het park te beleven. Een wat luxere beleving met een ingerichte Toverland-tent is ook een optie.

Dagje uit met korting? Bekijk aanbiedingen voor dagjes uit op DagjeWeg.NL Tickets.

Ook leuk om te lezen

Foto 2. Geniet deze zomer extra lang van alle attracties van Toverland. Foto: Attractiepark Toverland.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-07-28 14:17:15 · Gepubliceerd: 23 juli 2020 - 913