Koele dagjes uit met korting!

Een dagje weg met warm weer - hier kun je naar toe

Dagjes uit met warm weer   Redactioneel door
Foto 1. Naar het koele GeoFort! Foto: GeoFort

19 juli 2022 Toerisme Landelijk Met 30+ graden is het niet fijn in de achtertuin. Zoek verkoeling in een museum of een fort en ontspan met airco en ijsjes. Of houd het hoofd koel bij CORPUS en ga voor een zeebriesje daarna nog even naar het strand. Dit zijn leuke dagjes weg met warm weer én een leuke korting.

Koel onder de grond: Watermuseum

ARNHEM - Op warme dagen snakken we met z'n allen naar koel fris water. In het Nederlands Watermuseum weten ze daar alles van! Spelenderwijs leer je hier alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Hoeveel water gebruik jij per dag? En komt er over vijftig jaar nog wel water uit de kraan? Het grootste deel van het Watermuseum bevindt zich onder de grond, waar het heerlijk koel is. Boek snel tickets met 25% korting voor dit frisse dagje uit.

Spelen en zwemmen bij De Flierefluiter

RAALTE - Hebben de kinderen zelfs met tropische temperaturen nog volop energie? Neem ze dan mee naar Speelboerderij De Flierefluiter, waar ze heerlijk kunnen spelen in de buitenspeeltuin. En gelukkig heeft deze gezellige speelboerderij ook nog een waterspeelpark en een zwembad voor de nodige verkoeling. Genoeg drinken mee, een ijsje tussendoor en vooral ontspannen. Een heerlijk dagje uit met dit warme weer! Je krijgt nu 10% korting op tickets voor De Flierefluiter via DagjeWeg.NL Tickets.

Lekker koel: Oorlogsmuseum Overloon

OVERLOON - Een dagje naar een museum is zo gek nog niet met tropische temperaturen! Bezoek het indrukwekkende Oorlogsmuseum Overloon en ontdek alles over de Tweede Wereldoorlog. Een leerzaam dagje uit, wat je nog lang blij blijft. Met meer dan 100 voer-, vaar-, en vliegtuigen op meer dan 20.000 m2 raak je niet snel uitgekeken. En: oververhit zul je er niet raken, want er is airco. Bestel je tickets met 15% korting via DagjeWeg.NL Tickets en je krijgt er een gratis consumptie bij!

Waterpret bij De Spelerij

DIEREN - Op een mooie plek tussen de bomen - en dus schaduw! - laten kinderen hun fantasie de vrije loop. De Spelerij in Dieren is geen standaard speeltuin, maar vooral een plek om te ontdekken! Blaas de grootste bellen op de mega bellenblazer, zet de kunstige speeltoestellen zelf in beweging en vaar met bootjes over het water. Binnen in De Uitvinderij kunnen de kinderen een eigen naamplaatje slaan of een sleutelhanger maken van plexiglas. Op warme dagen wordt er in De Spelerij volop met water gespeeld. Bestel hier tickets voor De Spelerij en ga er lekker op uit!

Van airco naar zeebries bij CORPUS

OEGSTGEEST - Geen tropische temperaturen in CORPUS, want daar draait de airco. Dus zeg de zon gedag en ga op reis door het menselijk lichaam! In CORPUS zie je precies hoe het er aan toe gaat in je eigen lichaam. Wat gebeurt er in je darmen als je een broodje eet? En wat gebeurt er als je niest? Ga op onderzoek door het 35 meter hoge lichaam en reis van de knie tot in de hersenen. Genoeg afgekoeld? Ga dan nog lekker even naar het strand bij Noordwijk of Katwijk om van de zomer in eigen land te genieten. Bestel tickets met €5,- korting voor CORPUS!

Naar het koele GeoFort

HERWIJNEN - Ontsnap aan de hitte in het koele GeoFort! In het fort, wat onder de grond ligt, leer je van alles over navigatie, kaarten en de aarde. Boor je een weg naar het middelpunt van onze wereldbol of ga met een spionagevliegtuig op zoek naar marihuanaplantages. En wie gaat er mee verdwalen in de desoriëntatietunnel? Er zijn super veel activiteiten in het fort en buiten vind je nog een speeltuin en een waterspeelplaats. Nog even spetteren en dan weer naar huis na een geslaagd dagje uit. Via DagjeWeg.NL Tickets boek je nu tickets met 15% korting voor GeoFort.

Maak een ontspannen vaartocht

HATTEM - Met een dakje tegen de brandende zon en een briesje vanaf het water hou je het wel uit bij hoge temperaturen! Ga mee met een Natuurboottocht over het Apeldoorns Kanaal en vaar door de uiterwaarden van IJssel. Een ontspannen vaartocht langs groene vergezichten, waar je misschien wel een ijsvogel of een bever spot! De schipper deelt onderweg allerlei leuke weetjes over de omgeving. Het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen en genieten. Boek deze Natuurboottocht van Vadesto met 10% korting en ga het water op. Let op: je moet deze vaartocht vooraf reserveren en met extreem hoge temperaturen is het ook op het water erg warm.

Bekijk nog meer leuke dagjes weg met warm weer!
Foto 2. Spring in het zwembad voor wat verkoeling! Foto: Speelboerderij De Flierefluiter

Laatst gewijzigd: 2022-07-21 15:01:00 · Gepubliceerd: 2020-08-04 11:27:11 - 26487