Hoezee, we zijn genomineerd! Geef je DagjeWeg.NL vijf sterren?

Stem op DagjeWeg.NL |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Strijd om titel Website van het Jaar 2020 barst los

3 september 2020 Toerisme Landelijk Voor het zevende jaar op rij is DagjeWeg.NL genomineerd voor Website van het Jaar. Hoezee! Tot en met 16 oktober 2020 kun je op DagjeWeg.NL stemmen in de categorie Vrije Tijd. Help je ons winnen? Stem op DagjeWeg.NL! ⭐⭐⭐⭐⭐

Foto 1. Op DagjeWeg.NL zetten we allerlei uitstapjes in het zonnetje. En dat loont: DagjeWeg.NL is genomineerd voor Website van het Jaar! Stem op ons in de categorie Vrije Tijd. Foto: DagjeWeg.NL.

Stem op DagjeWeg.NL

Meer dan 7000 uitjes in Nederland

Ieder jaar vinden letterlijk miljoenen mensen een bestemming voor hun dagje uit op DagjeWeg.NL. Sinds 2005 hebben we een database opgebouwd met ruim 7000 uitjes om uit te kiezen en nog elke dag komen daar nieuwe uitjes bij. Van de grootste pretparken tot de molen op de hoek: DagjeWeg.NL belicht ieder plekje wat het bezoeken waard is. Elk dagje uit in Nederland heeft op DagjeWeg.NL een eigen, unieke beschrijving inclusief alle praktische informatie. De redactie vult deze database dagelijks aan met actuele artikelen en gaat zelf op pad om nieuwe adresjes te vinden en te testen of iets de moeite waard is. Zo helpen we in alle seizoen elk gezelschap op weg én zetten we ons mooie land in de spotlights!

Juist nu een dagje weg in de buurt

Juist dit jaar, een pittig jaar voor recreatie en toerisme, bleek DagjeWeg.NL relevanter dan ooit. DagjeWeg.NL hield dagjesmensen op de hoogte met thuistips, nieuwsberichten over ontwikkelingen in de sector en later met tips voor uitstapjes en vakantie in eigen land. Dagelijks maakten duizenden bezoekers gretig gebruik van de rijke content op DagjeWeg.NL. Ook voor DagjeWeg.NL en DagjeWeg.NL Tickets was en is het een pittige tijd, wat ons motiveert om ons te blijven ontwikkelen. We kwamen met een nieuwe zoekfunctie, zodat mensen op basis van hun locatie altijd makkelijk en snel een dagje uit in de buurt kunnen vinden. Ook was DagjeWeg.NL Tickets, het ticketingbroertje van DagjeWeg.NL, één van de eerste online ticketplatforms dat met tijdsloten werkte.

Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope. Tijdens de vorige editie in 2019 werd er ruim 500.000 keer gestemd. PSV werd toen verkozen tot overall Website van het Jaar 2019. In 2018 ging Buienradar er met de buit vandoor.

Stem op Website van het Jaar 2020

⭐ Gaat DagjeWeg.NL er dit jaar met de titel vandoor? Dat is aan jou! Geef DagjeWeg.NL vijf sterren en help ons winnen! ⭐
Foto 2. Ook in moeilijke tijden vol dagjes uit op anderhalve meter afstand was DagjeWeg.NL relevant. DagjeWeg.NL is genomineerd voor Website van het Jaar! Stem op ons in de categorie Vrije Tijd. Foto: DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-09-18 16:40:46 · Gepubliceerd: 2020-09-03 13:56:37 - 676